發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 Kwind 於 6-7-2017 17:29 發表

其實D所謂副廠鋼SLIDE好多都好求其

用返原本個模出鋼咁解...FNX 0個條更加明顯

佢第一版沙色LOCK SLIDE位兩邊唔同...一邊長一邊短...所以其實只LOCK到一邊

第二版黑色修正返...兩邊位都LOCK到...結果條 ...
唔係真野都一長一短咩?
我枝vfc fnx條slide換左原廠最新果水沙金色

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-7-2017 21:00 發表

套牙可以拆嗎?有得拆就有得諗
車牙好煩 買枝十字軍ti rant算

回覆 318# 的帖子

哦 即係左右邊同時hold住既

引用:
原帖由 spec.ops. 於 6-7-2017 21:11 發表
由於收到師兄們指點前已經去左馬,所以試版未改正slide lock,唯有試左暢順度先再執番正
欣賞師兄既求真精神
要加油
好奇想知遲下既上色方法

六角槍管好似係hk專利
Usp係 hk45都好似係
如果hk45係 hk45ct照常理都會係

另外師兄會唔會做埋鋼extractor?

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:17 發表

jn_jona兄,原裝已經係鋼extractor
o...自膠了
一開始以為亞鉛黎 d色水差不多

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 7-7-2017 16:14 發表

其實我都唔明VFC HK45CT點解會做成standard鏜線,正常情況下HK手槍都係polygonal鏜線
有冇師兄可以指敎下,thanks!!
好似vfc vp9都係polygonal 但hk45ct又奇怪地變左standard

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-7-2017 17:41 發表

vp9係圓形有牙, 完全冇假鏜線
岩岩好奇search下vfc vp9見到有圖疑似poly
原來係圓形有牙咁大鑊

引用:
原帖由 rYaN 於 8-7-2017 11:43 發表
終於有人出啦!!8月中!
?oh=3b405629361fc7cdb53525ec04a0a04c&oe=5A0ADE87
https://scontent.fhkg3-1.fna. ...
好似係meprolight style?
我自己既過都係鍾意trijicon 原味style

引用:
原帖由 JBL 於 8-7-2017 13:09 發表

無所謂喇,有人出以經滿足,氚氣西自已整都唔難
都係既
好似燒佬係用meprolight果隻的

引用:
原帖由 JBL 於 8-7-2017 13:28 發表

係咩,咁燒佬用乜港友就用乜嫁喇,唔洗換氚慳返。
有張圖係影燒佬個裝備櫃 有一枝mk25同hk45ct 枝ct裝左meprolight sight同大magbase
咁個個燒迷都會跟ga la

回覆 354# 的帖子

個人接受唔到個magbase

引用:
原帖由 spec.ops. 於 8-7-2017 16:55 發表

根魔?
No
Northeast
近期出3腳架果間

回覆 359# 的帖子

So sexy
Hk45搵好了字樣未啊?

加油

引用:
原帖由 JBL 於 11-7-2017 22:53 發表
下星期殺到黎喇,$2500.......

?oh=fc3aa7516ff51dc15055feff55270aef&oe=59C5B31C
https://scontent- ...
十字軍?
今次好似貴過vp9?

發新話題