發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-7-2017 00:14 發表

如果你都車鋼滑架鎖, 咁十字軍果套我可以skip 啦
睇下佢個sight有冇開窿入氚管同散賣

2500蚊cnc都冇就真係差d
期待師兄果套

引用:
原帖由 2slow 於 12-7-2017 15:39 發表
RA 質感做得唔錯,小弟認為

Ra d細節位通常都好出事
Usp就已經知咩事 唔知hk45有冇咁衰

引用:
原帖由 rYaN 於 17-7-2017 14:09 發表
終於都裝到X300,槍袋都慳返
?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=0337931de183d95f2739fa91ca7392e6&oe= ...
X300要唔要執先上到槍啊?
另外個套咩number? 6280-xxx?

回覆 397# 的帖子

唔知師兄間workshop有冇fb page呢?
師兄會用咩方法上色

唔知師兄會做幾多套
唔知出貨果時自己有冇錢

其實唔係好明點樣跌唔跌管
應該睇邊個位先知?
原裝左跌唔跌呢?
跌管會唔會用氣多左呢? 定係裝suppressor先有影響?

引用:
原帖由 horenhim 於 18-7-2017 12:24 發表

你用真槍D片對比下就分到, 條槍管會"gut"起左(for上彈)
又, 新鋼kit會100%跟足barrel tilt咁強???
呢個我知 但唔明白點樣睇條槍管有知有冇得跌
原裝我都無留意有冇跌

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-7-2017 21:01 發表

得50套賣架咋
嘩 真係要快手啦

引用:
原帖由 於 22-7-2017 18:16 發表
有片睇啦wo
https://www.facebook.com/leviath ... s/1720967021277475/
我奶左野了
係街開最大聲睇

唔知預幾多錢呢?

引用:
原帖由 dondon24 於 23-7-2017 00:02 發表

50套仲要design過哂都做到呢個價真係唔錯 希望唔好再比hk字形都錯既台廠獨大
原裝錯定台仔套鋼錯?
台仔果套係咪趴趴高車?

引用:
原帖由 Kwind 於 23-7-2017 18:42 發表
希望有埋後續情報...例如SLIDE STOP & TRIGGER

因原裝TRIGGER又係做錯...所以TRIGGER頂手指...如果都有埋修正版就成支完美了
之前係咪話會有slide stop?
另外如果太好賣既話 希望間workshop 會再做多幾水
怕唔夠手快

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-7-2017 00:22 發表

呢隻本地貨就唔駛喇
如果大家都係around 2.5k 本地薑先正路
鑄鋼 仲要執d咁既位都要2.5k...

希望零售果邊見好賣就再加單

引用:
原帖由 JBL 於 24-7-2017 17:07 發表
爆飛機者福音,少量飛機同thread cover到貨,明晚7點半後會到旺角給力站

?oh=486ce2bb10028467da417ccc463 ...
好奇一問 hk45 thread pro唔係另一個樣式咩?
好似ra有出過的

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-7-2017 19:13 發表

未必有咁多人識欣賞
希望睇埋上左色係咩樣
個package係咪slide,barrel,slide lock?

發新話題