發新話題

[WE] 我們 - Thompson/AK74

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 20:51 發表
同場加映

我想要akm
仲有左輪 似s&w樣

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 21:35 發表

74U 啊

利申: 我果D全部網圖
Selector 都冇換classic款...

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-6-2017 22:13 發表
WOW!..我們..今年十分進取,多款新槍,陸陸續續出來了. Thx for sharing
未算進取既 ak系統一早應該出啦
但係我係buy的  最想要akm同74m

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 00:10 發表
支74U橙夾靚仔
橙匣其實出左好耐但好低調

引用:
原帖由 CLos3r 於 9-6-2017 23:52 發表
左輪係S&W Model 19定係29
要同沙鷹一齊買
好耐之前已經見到佢個frame
但估唔到咁突然 同埋係s&w
想要colt d蛇多d
S&w 都係正的

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 00:27 發表
未見過。夾隻色深先好睇, 睇相隻罁身唔同以前藍色靚左
其實我們可以做到表面處理靚d都有吸引力
的確依家既都太藍 黑返d會好d
希望佢classic款跟返classic selector啦

引用:
原帖由 051039 於 10-6-2017 00:28 發表
左下枝手槍咁細枝,係咩款?
另外Colt Junior好似冇哂消息
仲係到
https://www.facebook.com/groups/ ... nk/829443053876258/
另外左輪色水幾好

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 01:05 發表
佢Mp5鋼身但黑色好多唔似做唔到黑色, 睇相其實質感幾好,
對比LZT akm隻鋼色其實唔係話想像中咁靚,我買左幾日都放返盒最後賣埋
呢家唔知係味睇慣左enl表面處理太有feel對其它色水冇乜feel
可惜冇gbb,
我們 ...
上面條link有圖 睇睇下又好似差不多
最主要想要d classic件 佢枝74改gas block同火帽應該可以變akm
希望佢新版有無鏡橋既身

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 01:54 發表
74改AkM要改埋夾同木頭,改咁多唔會貴過買支方仗?
e記九折akm大約28XX
如是我們無改表面處理發藍咁LZT身隻色黑d順眼d,
我都中意AKm而家得方仗有,但佢鋼身同木頭隻色太普通無個種feel
我們唔出 enl又冇影咁, ...
ak74同akm d木既分別好似係尾批槍帶扣?
ghk akm我最擔心係hop up同隻匣氣缸design
我主要玩全行程的 w&s套kit原本要diy執返個無彈不擊發
we ak好似岩口味d 另外好似軍需堂套recoil kit keep到近全行程但rof似真鐵

所以都係好掙扎 等定d先買

引用:
原帖由 JBL 於 10-6-2017 09:15 發表

w&s套kit個無彈不擊發無事喎,我用咗兩套都正常唔洗搞。
你係用膠匣?
佢之後出左修正 裝無彈不擊發個零件到 要套3個oring 先確保到鐵匣lock到
但我覺得好似用得唔耐咁

另外如果要好龜毛 方仗cock槍上匣扣trigger會先打一下先lock到
We就第一下已經lock到

當然各有各好我先咁掙扎
希望we好似上次g36c咁比army 抄左就玩大減價
今次比well抄 如果大減價就唔洗諗了

引用:
原帖由 JBL 於 10-6-2017 12:08 發表

膠匣鐵匣各有一支全部正常唔洗套Oring,我仲要冲第一水。
咁過癮
佢之前係咁update 講點搞個無彈不擊發

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 07:04 發表
木頭外型都好似有分別無研究咁多
全行程關乎切氣行程多d, 方仗系統撞針印象中係跟hammer走唔同其它系統有延長出氣既切氣片? 只要佢支bolt壓低 hammer支撞針就跟住縮後cut氣,行程太長我睇煲到最盡個力度唔會有半 ...
好似係尾托個扣唔同位
Hop up果到睇鬼佬review 有一兩隻撞到變晒型
都係等方仗自己改vsr hop up好過
暫時見沙漠龍果隻好似幾好

發新話題