發新話題

WinGun 莫辛納甘M44

引用:
原帖由 天翔翼 於 17-6-2017 13:37 發表
靚係幾靚,可惜打CO2呢樣嘢令枝槍大部分場都唔落得去玩...
視乎 host 遮,大部份打 GBB 合法火的會接受

引用:
原帖由 jacko 於 17-6-2017 13:33 發表

唔洗2000∼我肯定
Jacko 兄可否介紹一下 hopup (應該有吧?)系統?

引用:
原帖由 天翔翼 於 17-6-2017 13:37 發表
靚係幾靚,可惜打CO2呢樣嘢令枝槍大部分場都唔落得去玩...
呢樣都幾奇怪,好多人當Co2係洪水猛獸,但其實好多時Co2槍仲細力過Gas槍/AEG槍
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 17-6-2017 13:49 發表

呢樣都幾奇怪,好多人當Co2係洪水猛獸,但其實好多時Co2槍仲細力過Gas槍/AEG槍
從前玩 aeg 大多數人玩 1.3~1.5j 或以下,而 CO2 就有機會改到鬼火,於是聽到都怕。今天打 GBB 釘,好多 host 是打合法火的,只要不超火,話知你用石油氣~~

引用:
原帖由 olw0978 於 17-6-2017 14:00 發表

從前玩 aeg 大多數人玩 1.3~1.5j 或以下,而 CO2 就有機會改到鬼火,於是聽到都怕。今天打 GBB 釘,好多 host 是打合法火的,只要不超火,話知你用石油氣~~
AEG都有機會改到鬼火

引用:
原帖由 olw0978 於 17-6-2017 13:23 發表

剛剛到補下課,狙擊型基本是由長版 M1891/30 精挑再裝鏡得來的,M1944 (M44) Karbine 短版是去取締 M1891/30 而推出,並非特別作狙擊用途,所以找鏡碼之類應該很難了。

在網上也找到一些 review,多數是早前推出 ...
係鬼佬網見到210 USD 左右

http://www.evike.com/products/55682/
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 17-6-2017 14:42 發表

係鬼佬網見到210 USD 左右

http://www.evike.com/products/55682/
貌似有鏡連碼可另配喎

引用:
原帖由 olw0978 於 17-6-2017 14:49 發表

貌似有鏡連碼可另配喎
UTG,真鐡用,唔知啱唔啱裝

如果出真木一定買,膠身真係要諗諗先

引用:
原帖由 jacko 於 17-6-2017 13:49 發表

Co2啱軍醫啊!

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

呢支槍的亮點,在我心中,就是果把金屬刺刀. Thx for sharing

但係論外觀,Zeta-Lab 真係贏幾條街︰真木鋼身、full marking,連狙擊版枝 PU 鏡都有 marking,極之像真。

引用:
原帖由 T-800 於 18-6-2017 02:08 發表

Co2啱軍醫啊!

Happy shooting!
6mm唔啱你呢∼

引用:
原帖由 bennytsang16 於 18-6-2017 14:24 發表
但係論外觀,Zeta-Lab 真係贏幾條街︰真木鋼身、full marking,連狙擊版枝 PU 鏡都有 marking,極之像真。
價錢都贏幾條街∼價高者勝的話

發新話題