42 123
發新話題

WinGun 莫辛納甘M44

引用:
原帖由 jacko 於 19-6-2017 03:24 發表

6mm唔啱你呢∼
又唔一定,打game 冇可能唔用6mm膠B B喎,军醫都有用KJ KP06 CO2來打CQB喎

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

唔知呢支鏡上唔上到?
http://www.evike.com/products/60800/

同埋係用普遍 12g CO2 定係 豬&豬 果隻8g?
彈匣又有無得賣?

引用:
原帖由 dnc1872333 於 20-6-2017 16:40 發表
唔知呢支鏡上唔上到?
http://www.evike.com/products/60800/

同埋係用普遍 12g CO2 定係 豬&豬 果隻8g?
彈匣又有無得賣?
1.要裝鏡無話唔得嘅,巨大工程啫,先要槍身開凹位裝鏡軌,槍身鑽孔攻牙上條鏡軌,再換埋個曲嘅bolt handle,因為直bolt handle會頂鏡⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

2.用普通12g Co2

3.未知幾時有,但一定會有

附件

20-6-2017 19:39

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

感情Jacko 兄詳盡分析,一野令小弟完夢

引用:
原帖由 olw0978 於 17-6-2017 13:40 發表

Jacko 兄可否介紹一下 hopup (應該有吧?)系統?
Jacko 兄,可有哭泣否?

回覆 36# 的帖子

沒有hopup
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 24-6-2017 00:58 發表
沒有hopup
無哭泣

可以不考慮了。。。

相信是由4.5mm設計直接改成6mm所以不會有hop up 也不出奇

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

沒有hopup,對我來說,不是大問題,只是個膠身就...

玩返PPS個支算,雖然bolt行程好好好短,不過木身同埋夠長

42 123
發新話題