44 123
發新話題

我的最愛

我的最愛

想問下 其實隨左azumanga之外
神是中學生 草莓棉花糖 同 四葉妹妹
呢幾套都係我favourite
其實係咪比較偏門?

有冇人睇gantz?
睇過下動畫
其實我覺得幾特別
不過我太驚冇睇哂

gantz一定要睇漫畫先好睇~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

一o的都唔偏門,話說人氣都唔細

殺戮...漫畫睇到一半放棄無睇

四葉妹妹......掂!!正!!我唯一還會追的漫畫.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 13-2-2007 02:02 發表
四葉妹妹......掂!!正!!我唯一還會追的漫畫.
好野~~
有同好!
睇呢類漫畫 好輕鬆 又有得笑下~
我好喜歡的^^

引用:
原帖由 HunterX 於 12-2-2007 11:34 發表
gantz一定要睇漫畫先好睇~~~
係?
冇睇過漫畫添~

我覺得gantz特別
因為其實好奇怪 成team主角死哂換一批新角色都可以繼續做...@@

引用:
原帖由 tsewc 於 12-2-2007 11:55 發表
一o的都唔偏門,話說人氣都唔細

殺戮...漫畫睇到一半放棄無睇
係?^^
我見呢度通常都係gundam同haruhi
以為我鍾意個d好偏門添=p

不如介紹下你地鍾意d咩丫

我鐘意.....

N年前既"微星小超人", "七金鋼"

本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 阿芝 於 13-2-2007 08:05 發表
不如介紹下你地鍾意d咩丫
好廣下...

最愛動畫-宇宙騎士
最好看動畫-EVA
最愛作品-灼眼ソЁцЮ、チをヘウソスゑ頃ズ
漫畫啊...反而無最愛?!May be水星

引用:
原帖由 阿芝 於 13-2-2007 08:04 發表

係?^^
我見呢度通常都係gundam同haruhi
以為我鍾意個d好偏門添=p
gundam同涼宮都係有大搞作先出名到連唔識ACG既人都知係咩姐
漫畫只要係有連載中/過都唔會算太偏門

我自己鍾意既都幾廣:
動畫: Nanoha,Rosen Maiden,G Seed (無視Destiny)
作品: Key全線 (Kanon,AIR)
漫畫: 旋風管家,"後宮島"
最愛漫畫: love hina,我們的仙境

gundam; full meta alchemist, fafner, EVA... a lot more, can't remember
i think fafner is quite 偏門, but story is quite good (i think)

草莓棉花糖....我鍾意呀! 搞笑爆....

引用:
原帖由 Gabriel 於 13-2-2007 09:47 發表

gundam同涼宮都係有大搞作先出名到連唔識ACG既人都知係咩姐
漫畫只要係有連載中/過都唔會算太偏門

我自己鍾意既都幾廣:
動畫: Nanoha,Rosen Maiden,G Seed (無視Destiny)
作品: Key全線 (Kanon, ...
後宮島... 藍蘭島?

引用:
原帖由 tsewc 於 13-2-2007 13:51 發表

後宮島... 藍蘭島?
心照啦...

44 123
發新話題