發新話題

我的最愛

引用:
原帖由 yeungm 於 13-2-2007 11:01 發表
gundam; full meta alchemist, fafner, EVA... a lot more, can't remember
i think fafner is quite 偏門, but story is quite good (i think)
蒼穹ソиャиЮみ始終係原game,預期話偏門,不如話人氣少

係喎,唔記得左tim

我最愛既漫畫係"岸和田博士科

引用:
原帖由 阿芝 於 13-2-2007 07:59 發表

好野~~
有同好!
睇呢類漫畫 好輕鬆 又有得笑下~
我好喜歡的^^
非常有生活感覺,就像你在看著四葉妹妹一起生活一樣.十分有趣.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-2-2007 11:38 發表
草莓棉花糖....我鍾意呀! 搞笑爆....
最正其實都係唔識講英文o既外國人呢個設定...

引用:
原帖由 780 於 15-2-2007 02:56 發表

最正其實都係唔識講英文o既外國人呢個設定...
哎 我都唔記得哂佢地d名
總之個孖辮妹妹就真係激死人XDDD
個灰頭髮既又可憐又可愛
個外國妹妹唔識英文扮哂野又係好攪笑XDDDD
姐姐個妹算係比較正常

我覺得佢地四個 同四葉妹妹可以做到好朋友囉XDDDD
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-2-2007 11:06 發表

非常有生活感覺,就像你在看著四葉妹妹一起生活一樣.十分有趣.
對對對!
如果隔壁住了個這樣的小女孩一定很有趣!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Gabriel 於 13-2-2007 09:47 發表

gundam同涼宮都係有大搞作先出名到連唔識ACG既人都知係咩姐
漫畫只要係有連載中/過都唔會算太偏門

我自己鍾意既都幾廣:
動畫: Nanoha,Rosen Maiden,G Seed (無視Destiny)
作品: Key全線 (Kanon, ...
lovehina個中文名....其實我初時真係誤會左佢係.......=P
又 魔法老師又覺得點呢?^^
人怕出名 芝怕肥/_\

魚魚魚~~>.<
講咁耐都冇既?
有冇宮崎駿fans??>v</
人怕出名 芝怕肥/_\

[quote]原帖由 tsewc 於 13-2-2007 15:38 發表
係喎,唔記得左tim

我最愛既漫畫係"岸和田博士科
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 15-2-2007 03:40 發表

哎 我都唔記得哂佢地d名
總之個孖辮妹妹就真係激死人XDDD
個灰頭髮既又可憐又可愛
個外國妹妹唔識英文扮哂野又係好攪笑XDDDD
姐姐個妹算係比較正常

我覺得佢地四個 同四葉妹妹可以做到好朋友囉XDDDD
孖辮:松岡美羽
灰頭髮:櫻木茉莉
鬼妹:Ana Coppola
妹:伊藤千佳
原本都唔記得左,頭先醒起先去立左下漫畫

話說遲o的有ova...

引用:
原帖由 780 於 15-2-2007 03:50 發表

孖辮:松岡美羽
灰頭髮:櫻木茉莉
鬼妹:Ana Coppola
妹:伊藤千佳
原本都唔記得左,頭先醒起先去立左下漫畫

話說遲o的有ova...
噢 茉莉~~我最喜歡佢
OVA嗎? 我好久沒有再留意這些動漫資訊了...
幾時有得睇阿
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 15-2-2007 04:11 發表

噢 茉莉~~我最喜歡佢
OVA嗎? 我好久沒有再留意這些動漫資訊了...
幾時有得睇阿
http://www.ichigomashimaro.com

引用:
原帖由 阿芝 於 15-2-2007 03:46 發表

lovehina個中文名....其實我初時真係誤會左佢係.......=P
又 魔法老師又覺得點呢?^^
LH的中文名其實也滿順口的,所以問題不大(?)
Negima嘛...雖然個人討厭正太而這個又是公認的商業漫畫,不過頭幾冊還是滿好看的,直至進入了學園祭後赤松就失控了,很久沒看過了... (遠目)

引用:
原帖由 Gabriel 於 15-2-2007 08:51 發表

LH的中文名其實也滿順口的,所以問題不大(?)
Negima嘛...雖然個人討厭正太而這個又是公認的商業漫畫,不過頭幾冊還是滿好看的,直至進入了學園祭後赤松就失控了,很久沒看過了... (遠目)
失控後反而有看頭(死)

前頭感覺很無謂

引用:
原帖由 tsewc 於 15-2-2007 09:08 發表

失控後反而有看頭(死)

前頭感覺很無謂
嗯...其實我應是指反擊作戰開始後的部份,個人還是劇情派 (D-Gray也是間斷的看)
學園祭最喜歡的還是夕映的部份最有看頭,畢竟是"真.女主角"嘛 (啥)

發新話題