發新話題

蠍式 彈匣快拔套 簡介

引用:
原帖由 BLSK 於 2017-6-26 21:42 發表
尿袋試過真係得 試過放塗改帶係小套到,又得

小心注意背部裝扣啲螺絲易甩,上緊啲 可能得我係咁
落羅絲膠死馬當活馬得o吾得?

我個隻已經甩左一粒,配過又太長搞到唔係完全鎖實
又無得淨買幾粒螺絲 五金鋪話呢粒係特規無得配呢隻長度

佢本身設計好似俾你轉個螺欺位而轉快拔角度,落左番唔到轉頭無得轉角度

附件

27-6-2017 00:47

希望會出Mp7 kriss p90 個種長身又幼類型, kriss 匣重又長, 搵左好耐都搵唔到岩心水

小的有分tall 同short
我個tall放馬記glock長匣都無問題,印象中tmc 小既好似出一隻size應該係tall

有冇師兄試過用GHK AK74 類的匣?

引用:
原帖由 Opica 於 27-6-2017 21:06 發表
有冇師兄試過用GHK AK74 類的匣?
well 的 ak74 co2 匣,重量 690 克,用「長橡筋」,單手可插到底和在腰帶拔出的鬆緊,倒轉不會掉 ( 當然連chok 5, 6 下是會掉的 )

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

唔知同HSGI比又有咩優劣呢?

買左5.56*5, 9mm*4

V記G36 GBB可用

回覆 23# 的帖子

好大手筆 係咪砌左兩套唔同色

本來都諗緊好唔好一次過買五個。但係心諗反正G36用的夾套都唔係好多選擇
買貴少少都兩三百蚊一個(兩夾)
而家大陸淘寶九件貨品都係300蚊有找
所以咪試一試囉
點知又ok喎

原本諗住買少少,俾你講一講.....

已修復死圖
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

有冇師兄關注呢個pouch,好企設計都極方便,one for all, 簡約style,底部旋鈕調節真係好方便咁,
仲未上市宜家預定緊,48usd

FS 野好貴。。。

手槍匣套可以放到FN57, USP45

KC02長匣也可以

附件

16-7-2017 19:11

16-7-2017 19:11

發新話題