發新話題

蠍式 彈匣快拔套 簡介

引用:
原帖由 oliver1997 於 16-9-2017 20:48 發表
等你報告
我會入手TMC手槍匣套
但唔係香港鋪買了 店員好似唔知頭唔知路咁樣
寧願淘 反正淘字頭都有官方店
唔係請咗個新人咩 阿姐真係唔知頭唔知路

繼續左tmc 右珍
唔知點解,上面個格對上個個位同珍既唔同唔係頂住條邊
(留意下圖close up 珍豬曲logo上面個位)
影唔影響耐用度就唔知,不過我就覺得唔會啦

另一個分別係個車線唔同,珍野粗啲同突啲,另外Tmc針線位埋口都無咁靚
驚爆線就落啲膠水啦

再一個位係入左匣箭咀位會漲左,不過又係唔影響使用

手槍版我個隻係tall , tmc個款亦係tall 款,長手槍匣短匣都岩用
羅絲亦都岩用 岩曬我之前唔見左粒可以替補,珍野直上tmc出既腰帶手槍快拔扣亦得

內膽摸左幾次分別真係好微,大套入匣反轉都係chok唔甩,小的我珍個隻入glock長匣反而chok多十下甩左
因為我兩隻珍條橡筋太短
鬆緊耐用度未比較到,因為未落場試唔到
除非你好鐘意個marking,如果唔係Tmc個價買夠八個九個先等於你一個珍

回覆 47# 的帖子

珍既車工反而唔夠TMC精細
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

更正一下,係tmc埋口位無咁靚
不過我諗都有排你用,又唔係日日操
爛左未買過個囉一餐飯錢

同班同事買左幾個翻工插電筒用,幾扺玩同好用

有冇師兄試過手槍Pouch 插 we mp5 gbb匣?
得唔得?
Thx
,應

回覆 51# 的帖子

一定得嫁,呢隻pouch係軟身一定放到
手槍pouch其實係放任何9mm之類既手槍SMG匣都得

引用:
原帖由 EF66-1192 於 24-9-2017 21:50 發表
有冇師兄試過手槍Pouch 插 we mp5 gbb匣?
得唔得?
Thx
可以,輕鬆插入
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-9-24 10:49 PM 發表

可以,輕鬆插入
師兄有冇圖?
我fd 想睇下插mp5之後會幾長幾大
thx
引用:
原帖由 BLSK 於 2017-9-24 10:48 PM 發表
一定得嫁,呢隻pouch係軟身一定放到
手槍pouch其實係放任何9mm之類既手槍SMG匣都得
thx
,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 24-9-2017 23:49 發表

師兄有冇圖?
我fd 想睇下插mp5之後會幾長幾大
thx

thx
FYI

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-9-25 12:09 AM 發表

FYI

好似OK 喎,夠唔夠緊呀師兄?
,應

引用:
原帖由 EF66-1192 於 25-9-2017 01:01 發表

好似OK 喎,夠唔夠緊呀師兄?
如果你重口味D 索到最緊...緊到呢...直情有初戀既感覺...

..
.
.
.

I MEAN 學生哥唔夠錢洗手緊

回覆 57# 的帖子

要鬆要緊,任君選擇

我之前好多匣套都唔可以個開口向下....
LEE 個唔知得唔得呢? 起碼原地跳10下都唔跌~

回覆 59# 的帖子

要睇用咩匣
但老實講開口向下唔會快左
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

發新話題