發新話題

[WE] WE 雙匣快將推出!

雖然好食氣,不過呢隻夾氣化應該贏馬記,唔知我們系統會唔會彈起

回覆 11# 的帖子

一雞7~80飛我諗馬記都做唔到掛
中階SLI 贏 單咭皇算合理

回覆 14# 的帖子

其實我睇無話一定超過馬記 , 而係"應該"姐
片中效果個人感覺就超過左,當然係指派彈氣化方面  片中清完一夾又爆咁多氣仲可以繼續扣落去,覺得超過左都算合理掛,我相信馬記相同情況下打大力就做唔到呢個效果
可能係測試無敵量產無X咁就唔知鳥, 不過算係好消息對於我們系統強勁增加氣化方案啦

引用:
原帖由 Opica 於 6-7-2017 13:52 發表
但我們的部件可以頂的住嗎。。。
要爽實有代價 R@版我們先係完整版

回覆 18# 的帖子

師兄衰係指邊方便 爆氣? 爆咁多氣仲打到呢個水準味叫氣化好到仲頂得順, 第二支爆咁多氣已經軟哂腳仲打到咁爽?玩開gbb都應該知掛   話明測試版師兄都係唔好咁多要求啦 不過我記得師兄唔係第一次引用我,不如算啦無你咁好氣

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2017 15:49 發表

https://www.youtube.com/watch?v= ... ure=em-upload_owner

我就唔鐘意鳩UP的,實測為實自己睇,第十秒開始扣雞,打到第18 秒冇氣停槍 ( 隻匣個限流管比我CUT 左一半 ),
當你最尾果 2 秒唔計, ...
入彈打同唔入彈比... 細力同我們力比... 爆哂氣同唔爆氣比...
都只係射到幾秒, 乜都唔理鬥長氣咁KSZ AK氣化實好過馬記
https://www.youtube.com/watch?v=5O8zzCu2tVM

引用:
原帖由 xo8816 於 6-7-2017 15:27 發表

忠言未必順耳0麻?一陣人家團插唔夠抽時又要turn on個兜兜就慘喇 另外對比馬記,原來咁0既款係好精神架0拿?
其實呢位師兄係度做乜do...

引用:
原帖由 BLSK 於 6-7-2017 21:10 發表
我個支M記上年年尾買,第一次打用topgas測都1.44 1.45咁
雖則個陣冬天但個日咁岩出太陽分分鐘有廿度,早排仲換左6.01同hopup 火力上到1.6x
我唔知夏天會幾大力 不過我夏天唔打outdoor 的
馬記唔係限左力

回覆 38# 的帖子

師兄你睇唔到個?ICON
同埋其實你段片都證明唔到馬記一雞打到80飛爽清 ,咁唔通我話你武斷?講錯野?
D兄其實咁實牙實齒起哂角保證馬記一雞打到80飛爽清咁我地實信
嗱,我冇實牙實齒全部唔肯定既野都有加ICON加字眼,唔好再捉字蝨OK?

我有2支馬記.原裝乜性能以個人感覺分享下,冇話個個一定信要我只係使用感覺
D兄唔洗咁激動先
你話有新人問野亂答就話老點姐, 而家分享下一兩句都算老點? 咁個個人會有老點人時候
以後大家講句野最好注明*只代表個人立場,如有錯漏恕不負責" 免得捉字蝨
不如算啦都唔係想正經討論既..

引用:
原帖由 Dave 於 6-7-2017 21:18 發表

限咩力丫...人家馬記 250mm 管都打 1.2 j with 0.2 克,1.3~ 1.4 打0.3  豆,你喜歡既話換條360 mm 6.01 口徑試下咩力囉...
到時唔好話marui 鬼火就得...
我見有人UP限力所以問下, 既然D兄寫包單, 咁我地一定信

回覆 41# 的帖子

其實D兄唔洗咁激動先

你認為我講得唔啱可以有理據指正, 討論區就係討論求真知識 , 無人無UP錯過野時候就算老手都有機會失手係味先
不過一單還一單, 唔好果單撈去呢單傾計咁只會大家無癮,其實我好似無得失其它會員,
係上次POST當我UP錯野唔好聽都先行saysorry為想結束都仲未完唔知乜事 , 今次可能D兄玩緊次世袋我又衰仔講左次世袋唔好聽言論... 不如咁, 以後我只讚產品唔提缺點咁應該OK啦

回覆 43# 的帖子

我支馬記未改內管唔太清楚,不過我是馬記支持者,所以一定改好佢
貼下我支CUSTOM馬記先
https://www.youtube.com/watch?v=n04lP5d2gxk

回覆 45# 的帖子

印象中呢位師兄追左我幾個post又唔係想討論其實想點。。
回你又唔是唔回你又唔是, 不如去吹水區大家傾掂佢?

引用:
原帖由 xo8816 於 7-7-2017 10:04 發表

其實g兄唔洗咁激動先

你平時又何嘗唔係自說自話0者?討論黎架咩?既然係膠up咁點解你得人地又唔得0既
其實你一直無證據無心討論多番係度想搞事都唔想理你

明眼人一睇都知而家咩環境,不過為免又令版主難做我唔係呢個post再留言上黎係討論的

發新話題