發新話題

[KSC/KWA] KTR-03的新尾托

恭喜J大執到寶, 支槍配搭到..恰到好處..超正Thx for sharing

引用:
原帖由 jacko 於 9-7-2017 12:34 發表
潮槍舊槍異型槍,GBB AEG Co2 彈弓槍,我全部有玩,槍界大同,咩都玩下,試下先知邊樣啱自己玩,大家槍友,無謂咁小事爭拗
J版大

回覆 22# 的帖子

張相是實物了 ,戰場無奇不有土炮改法唔出奇掛

大家都係放鬆D~ 得閒上黎為興趣吹水先遇到, 有講有笑又一日少少野咁睇重做乜
你地都唔想本土最後樂土又變岩C咕咁掛... 上開都見黎黎去去得舊會員傾野多, 再係咁就去哂FB WHATAPPS..
少眾玩意玩得呢尾都算同志,有講有笑傾下D趣味/新鮮事味幾好

口味真係隨時間同潮流改變
最好支支都有得玩

引用:
原帖由 olw0978 於 8-7-2017 23:48 發表

我只是普通的 AK
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;page=1#pid1245517
我同師兄一樣都喜歡鐵木真,
但就完全接受唔到方仗牌照門表尺座外型都做錯,
板機護弓彎折曲線都錯,單連發定位沿用電槍的位置又錯,最錯係沿用電槍的尺寸,長左11mm.

請問師兄內管改左咩牌子?小弟有意買佢支Ak74mn , 但怕內管好難搞

引用:
原帖由 HkTurTle 於 10-7-2017 03:37 發表
請問師兄內管改左咩牌子?小弟有意買佢支Ak74mn , 但怕內管好難搞
你想問哪位? 哪個牌子的 AK74mn?

引用:
原帖由 type38 於 10-7-2017 01:04 發表

我同師兄一樣都喜歡鐵木真,
但就完全接受唔到方仗牌照門表尺座外型都做錯,
板機護弓彎折曲線都錯,單連發定位沿用電槍的位置又錯,最錯係沿用電槍的尺寸,長左11mm.
師兄講得咁直白,叫d 日日話「真真真」果d 玩家如何自處呢?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

其實所為美帝ak係多餘,自越戰後Ak都開始美化啦連子弹都做到接近5.56就知啦,現時俄羅斯特種部隊d AK都裝有類似AR buffer tube stock 甚致用magpul件啦.所以 鐵木都唔一定真.

時代在變,新嘅始終有佢嘅必要,舊嘅亦有佢值得懐念嘅味道,各取所需
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 olw0978 於 10-7-2017 03:48 發表

你想問哪位? 哪個牌子的 AK74mn?
有用ksc ak系既師兄 近排見佢有特價加上對74mn有個情意結所以打算買支玩

回覆 43# 的帖子

咁你要問樓主 Jacko 兄,我的全是 GHK, 幫不到你,sorry!

引用:
原帖由 HkTurTle 於 10-7-2017 12:51 發表

有用ksc ak系既師兄 近排見佢有特價加上對74mn有個情意結所以打算買支玩
我無換內管,因為原裝夠用,我反而唔明白,支槍都未買又未玩過,點解會諗換內管?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

發新話題