發新話題

[KSC/KWA] KTR-03的新尾托

AK 還是鐵木真才有味道。。。

引用:
原帖由 m11.man 於 8-7-2017 21:12 發表

師兄d AK又係點既樣
我只是普通的 AK
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;page=1#pid1245517

引用:
原帖由 Dave 於 8-7-2017 21:18 發表

以前我都以為淨係得真木鋼身先叫靚,但見識多左D 潮款AK ,又發覺有幾支岩口味。
正如以前都覺得M4 必須要有三角準星先似樣,但後來又開始接受摺西,口味既野...好個人既... 以前同而家都可以唔同觀感吧。

以 ...
以往我都交待過,其實我並不介意 AK 落骨(我自己曾經都有用骨的 AK),但我就是接受不了 AK 用美佬伸縮尾托。。。

引用:
原帖由 gainax 於 9-7-2017 02:27 發表
呢種托又點睇
使用中

師兄未睇小弟 15 樓條 link

引用:
原帖由 051039 於 9-7-2017 08:36 發表

我都接受唔到口味唔同就踩人o既發言風格
師兄在哪裡見到小弟有口味唔同就踩人的發言?

引用:
原帖由 051039 於 9-7-2017 11:19 發表

人地玩戰術款你就一句我都係鐘意鐵木真
有需要咩?
原來是呢句話可以被解作"口味唔同就踩人的發言",令到師兄看得不爽,今天小弟也終於明白為何論壇天天有架吵。。。   

我想澄清:
1. 首先,"鐵木真"一詞乃 Jacko 兄多年前首創用作形容帶木的鐵製火器,因此小弟從也此借他此詞用。
2. Jacko 兄經常分享各種各樣的收藏,尤以"鐵木真"為多,小弟就這樣多口一句"鐵木真"有味道,原來此話是可被視作踩人   
3. 小弟認識 Jacko 兄,而且 Jacko 兄曾有恩於弟,我可發誓絕對不會在任何情況下踩 Jacko 兄。
4. 以往為免捲入無止境的爭論,我是不會參與別人口舌之爭,更不會踩別人!

Hope this clear!

我不希望在此騎劫別人之帖,用作口舌之爭。

話已說完,在此作罷。

引用:
原帖由 HkTurTle 於 10-7-2017 03:37 發表
請問師兄內管改左咩牌子?小弟有意買佢支Ak74mn , 但怕內管好難搞
你想問哪位? 哪個牌子的 AK74mn?

回覆 43# 的帖子

咁你要問樓主 Jacko 兄,我的全是 GHK, 幫不到你,sorry!

發新話題