發新話題

[KSC/KWA] KTR-03的新尾托

KTR-03的新尾托

某日行過鴨寮街,喺地攤見到個好似真品(好似)嘅Archangel AK 尾托,見平平地連車馬費唔洗五舊,即買. 我最鍾意KSC AK,勁執之下裝上KTR-03度,成支靚仔曬

附件

8-7-2017 18:36

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

7 個讚好! TOP

引用:
原帖由 sealsman 於 8-7-2017 20:31 發表
鴨寮街邊檔
講英文嗰檔

引用:
原帖由 m11.man 於 8-7-2017 21:14 發表
J大點解唔換塊片,可以lock煲
唔識改

潮槍舊槍異型槍,GBB AEG Co2 彈弓槍,我全部有玩,槍界大同,咩都玩下,試下先知邊樣啱自己玩,大家槍友,無謂咁小事爭拗

時代在變,新嘅始終有佢嘅必要,舊嘅亦有佢值得懐念嘅味道,各取所需

引用:
原帖由 HkTurTle 於 10-7-2017 12:51 發表

有用ksc ak系既師兄 近排見佢有特價加上對74mn有個情意結所以打算買支玩
我無換內管,因為原裝夠用,我反而唔明白,支槍都未買又未玩過,點解會諗換內管?

本來#43已經開始講返支玩具,新舊AK問題已經討論完,係都要"了"啲嘢出嚟嗌 ,係都要騎刧我個post

發新話題