發新話題

dmr vs bolt action sniper rifle

還有一點補充,在玩具世界,手拉狙就是靜!作為Airsoft Sniper,和敵人交火是一件極愚蠢的行為,曝露行蹤只會引來更多子彈。而Primary已經是一支不論重量到槍枝本身的長度也嚴重影響走佬㗎機動力㗎時候,Keep Stealth/ silent已經是常識。
引用:
原帖由 mouselkm 於 11-7-2017 02:28 發表
這不是發展的問題是選擇的問題,真鐵世界沒有最好的武器只有最適合該環境的武器, 對遠距離狙擊和火力支援 的軍隊射手來說手拉有優勢,因你主要是精密射擊,目標在幾百米外,命中率比射速重要,但軍隊觀察手,巡邏任務,城鎮 ...
究竟世界上還有神嗎?

就以我支M40A3為例:
本身支槍其實唔輕,裝完支鏡、上咗骨、真品腳架連Springfield 皮槍帶,型係型嘅!但莫講話跑,連拎住都覺得大鑊!更何況M14 DMR呢支全鋼又可以連射㗎DMR?
如果係初階玩家,VSR 10係一個非常好的選擇。輕、拉Bolt差不多唔駛出力,平!唔改已經有番咁上下準度。如果唔太要求高,唔裝腳架乜乜物物上刺刀裝風筒,咁你開完槍轉身跑,其他人真係未必追到你。
引用:
原帖由 BLSK 於 11-7-2017 09:57 發表
手拉在6mm世界只有靜,同埋型
究竟世界上還有神嗎?

我嗰支點只3.8kg.....
引用:
原帖由 Dave 於 12-7-2017 09:49 發表

上排終於有機會拎支 as01 去試 ( 非落場齋打靶 ) ,準度不算十分優異,但全原裝都叫合理水準,
打30~40 米半身桶基本上中硬,但我打緊桶上面支topgas 罐就 30 中 2 左右
而且原裝已經可打大力,條bolt ...
究竟世界上還有神嗎?

唔只食白果,好多時你只係一個觀測員,幫手報位。
引用:
原帖由 Dave 於 12-7-2017 09:51 發表

從來難用既野打中人都開心好多既... 但大前題係你接受到更多時候是食白果
究竟世界上還有神嗎?

發新話題