發新話題

各位有小朋友的師兄, 太太是不是也會反對各位玩槍

各位有小朋友的師兄, 太太是不是也會反對各位玩槍

我剛剛中左毒. 未敢同太太講. 0的槍一係放公司, 一係偷偷走私返屋企. Feel very guilty

引用:
原帖由 ranger_hk 於 13-7-2017 10:39 發表
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=557837681007702
c兄你太太唔會咁架呵?!
同錢冇關, 我太太應該會話放呢的野係屋企僧危險, 因有小朋友. 男人明女人唔會明

引用:
原帖由 Willy222 於 13-7-2017 10:56 發表

我唔知你小朋友有幾大;不過你應該令你老婆明白,令小朋友最安全o既辦法唔係帶佢遠離危險,而係教導佢令佢自己知道乜野係危險,有乜可以做有乜唔可以做。
有道理.. 不過男人同女人個腦構造好唔同. 我地明佢地未必明

非常同意, 如果唔係生活就只剩返工放工湊小朋友
男人要有自己空間
引用:
原帖由 rho837 於 13-7-2017 12:45 發表

我老虎一定罵叉我玩槍! 所以我造了兩個大不鏽鋼櫃放槍! 同時買啲比較高質玩具槍同GEARS! 等班細路大左唔洗曬錢買槍有得玩.......

1) 兩支Systema PTW.
2) 一支Real Sword AK47
3) 一支G&G SIG 550
4 ...

師兄玩真鐵好堅woo
應該好重皮
引用:
原帖由 schuetze 於 1-8-2017 10:12 發表
多謝師兄!收到!再試!
回歸後就大獲飯啦!先講子彈,因為回歸後香港變咗共產國家一部份,連差人都買唔到美國子彈,更加唔洗想買左輪零件,咪迫住換槍囉。我地仲死!以前CCI .22子彈買4毫子粒,靚比賽彈只係 ...

發新話題