發新話題

4議員DQ案明午3時開庭宣判

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 19:11 發表
依家連大6自已都有wargame場比人試玩gbb ...
恕小弟孤陋寡聞,大陸可以反仿真槍 ? 法例限制係零點零幾焦耳,請問果D GBB係幾多焦耳 ?
如果有特別牌照至反得,咁算唔算有得反。
咁講,AK47真鐵都可以反得添。我係大陸都反過。咁講大陸咪自由過香港 ?

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 19:42 發表

要入會係一個場地玩,焦耳唔清楚,
剛剛起步,唔好下下同香港比,比d時間大6,天知到10年8年後會否人手一支gbb隨街有得賣.......
GBB 有冇得反我完全唔 care, 但手尋一定要用百度,視頻只可以睇土豆優酷,只要你既政見同阿爺唔同,就連身後事都冇自由, 10年8年後會變 ?小弟就冇閣下咁樂觀

引用:
原帖由 JBL 於 17-7-2017 20:08 發表

大6互聯網點樣我完全唔 care,我只知雍護一國兩制香港既互聯網就邊度都上到,10年8年後都唔會變,小弟就非常之樂觀.......
清醒D嚟唔該,依家已經好多報紙受阿爺控制, 10 年 8 年後仲會唔會有蘋果,完全可以預見得到。係既,我都幾肯定可以繼續跑馬,跳舞,反 GBB,如果閣下認為咁就係一國兩制,好滿足既話,我恭喜你。阿爺就亦好想個個香港人都好似閣下咁。但不幸地小弟就唔係囉。

引用:
原帖由 Nova_Dust 於 18-7-2017 18:55 發表
- 必要先穩方能再前進 ...
就快 30 年過去,前進咗D咩嘢 ?共產黨依家連一個死咗

引用:
原帖由 Nova_Dust 於 18-7-2017 18:55 發表
- 必要先穩方能再前進 ...
就快 30 年過去,前進咗D咩嘢 ?好似上面有師兄話俾反 GBB 呢D進步?但電子遊戲受歡迎D又要打壓喎。 共產黨依家連一個死咗既人都咁驚。我就完全睇唔到希望。有出乎意料咁多人支持糧油唔係冇原因。

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170731/57023025
會唔會係林鄭叫班冇腦既刷鞋仔唔好懶醒搞到個Party 更吋 ?

發新話題