發新話題

[VFC] PISTOL 許願POST

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-7-2017 23:17 發表

marui 就出了
但係馬牌出一定唔可以就咁用真西。

唔記得左講P99 QA同P99C QA
好緊要,呢排打P99打到手指攰

P7M13

M93R

Micro Uzi / Uzi Pistol , 唔要拖喉同 CO2

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 051039 於 15-7-2017 10:09 發表
唔記得左講P99 QA同P99C QA
好緊要,呢排打P99打到手指攰
P99乜牌子?
FBC1

引用:
原帖由 mkmonkey 於 15-7-2017 11:54 發表
P7M13

M93R

Micro Uzi / Uzi Pistol , 唔要拖喉同 CO2
Kwa咪有M93R lo

gbb ruger mk2
Smith & Wesson 6904

引用:
原帖由 FBC1 於 15-7-2017 12:24 發表

P99乜牌子?
龍蝦邊玩得起日本仔槍喎

..我們..出隻金屬版auto mag .44 AMP(馬老仙果支塑膠太輕了)

Ruger Mark 2 or 3

引用:
原帖由 Epxaiual 於 15-7-2017 06:45 發表

但係馬牌出一定唔可以就咁用真西。
吉打加持囉 g17 7075版slide用到真sight 好似係
迷19唔係真sight咩?

GSH-18
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

KWA支Python 357係咪響有生之年仲等到,都係一個謎⋯⋯
引用:
原帖由 ayaka 於 14-7-2017 19:43 發表
GRIP差氣既金身入彈殻PYTHON,DSIII,M10, M19, RUGER LCR, SP101
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 15-7-2017 23:33 發表
KWA支Python 357係咪響有生之年仲等到,都係一個謎⋯⋯
We好似會出m19/29
許下Python 願先

引用:
原帖由 48191 於 15-7-2017 23:33 發表
我當佢唔出架啦
重有支PDR GBB

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-7-2017 22:06 發表

吉打加持囉 g17 7075版slide用到真sight 好似係
迷19唔係真sight咩?
迷19係真西
但有無謂既連發功能, 而且隻匣唔掂

馬記加吉打係就係真西, 但係尺寸唔岩

發新話題