發新話題

[VFC] PISTOL 許願POST

引用:
原帖由 Epxaiual 於 15-7-2017 23:47 發表

迷19係真西
但有無謂既連發功能, 而且隻匣唔掂

馬記加吉打係就係真西, 但係尺寸唔岩
師兄意思係馬記slide唔係真數定係吉打果隻入唔到真sight?
另外聽過馬記入唔到safariland g17套的

引用:
原帖由 48191 於 15-7-2017 23:33 發表
KWA支Python 357係咪響有生之年仲等到,都係一個謎⋯⋯
KWA(KSC)在下以為無謂等了,佢都唔係做開呢樣野
不過依稀記得當件初入坑打game,有朋友拎GRIP充top gas+24發彈殼Python落場,咁有印象既其中一個原因係小弟被擊中既部位,er.....當時都幾估唔到
入番正題:
CZ75 1st version(最早期版本),個人私心想KJ補完成個系列,配套相對統一
馬記系統 Hardballer GBB
馬記系統pro killer,可以仿當年WA系統方式切換單連發
新/改良VP70,呢個年代想有金屬身有hop up不太過份掛?
Vektor CP1
PSM
PSS
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 16-7-2017 00:43 發表

KWA(KSC)在下以為無謂等了,佢都唔係做開呢樣野
不過依稀記得當件初入坑打game,有朋友拎GRIP充top gas+24發彈殼Python落場,咁有印象既其中一個原因係小弟被擊中既部位,er.....當時都幾估唔到
入番正題:
CZ7 ...
應該係KWC Python,唔知而家仲有冇得賣呢?

上年唔記得shotshow定乜show,KWA Counter真係有出過Python 357 sample gun,同場仲show緊支M1 Thompson......
引用:
原帖由 tf141 於 16-7-2017 02:28 發表

應該係KWC Python,唔知而家仲有冇得賣呢?
究竟世界上還有神嗎?

WE!?
額外加送個WE Marking俾你,又叫支槍做「乜乜阿拍奇」、「物物地獄守門犬」,搵你買咯!
引用:
原帖由 jn_jona 於 15-7-2017 23:38 發表

We好似會出m19/29
許下Python 願先
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-7-2017 23:55 發表

師兄意思係馬記slide唔係真數定係吉打果隻入唔到真sight?
另外聽過馬記入唔到safariland g17套的
馬記個下身完全唔係真數,超肥

引用:
原帖由 48191 於 16-7-2017 03:37 發表
WE!?
額外加送個WE Marking俾你,又叫支槍做「乜乜阿拍奇」、「物物地獄守門犬」,搵你買咯!
世事總有例外既
De已經有marking m9系、m45a1可以後加marking

望就咁望喇。
引用:
原帖由 jn_jona 於 16-7-2017 09:56 發表

世事總有例外既
De已經有marking m9系、m45a1可以後加marking
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 16-7-2017 03:37 發表
WE!?
We既生產同銷售模式,個人覺得係現今玩具廠中最聰明最具可持續性的。

「我們」的用料真係淋過雲。
引用:
原帖由 loveless 於 16-7-2017 11:37 發表

We既生產同銷售模式,個人覺得係現今玩具廠中最聰明最具可持續性的。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 16-7-2017 11:44 發表
「我們」的用料真係淋過雲。
手槍的確係 好快有part死
但佢易搵零件 亦有好多槍只能夠買佢
抵抗不了 又要_又要買系列

另外一樣野 我們既上色方法進步緊
佢枝m19/29 demo色水好有blue上去既feel

但當然唔可以同補品級槍身比

引用:
原帖由 loveless 於 16-7-2017 11:37 發表

不知何時有位前輩說 ,WE 便宜賣,但質素十分一般,勝在款式多又快,想要升級襟打實戰用,又有專門的補品廠同步補品上架,平中貴市場殺哂
論質素KJ 肯定嬴( 手槍 ),但WE VS KJ 這兩個品牌,不問而知是前者響很多。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

時代變咗,以現今生意角度看的話,好坦白講,乜産品都好,又平又好又耐用,係倒自己米。

我明白大把師兄又會想當年良心乜乜物物。
但客觀事實係,KSC或KJ, 開發産品速度/銷售量/企業發展, 係遠不及某些千夫所指既廠商, 而過去已不斷告訴我們,中小玩具槍品牌不進則退,太多太多已從歷史中消失...

引用:
原帖由 loveless 於 16-7-2017 23:17 發表
時代變咗,以現今生意角度看的話,好坦白講,乜産品都好,又平又好又耐用,係倒自己米。

我明白大把師兄又會想當年良心乜乜物物。
但客觀事實係,KSC或KJ, 開發産品速度/銷售量/企業發展, 係遠 ...
長火又點睇?
外觀件比較多,開發時間自然會長左,以上你所講o既情況好似冇咁明顯
番正題,如果唔係兩大拉臣公司,我諗仲有新款手槍出o既公司除左we都冇幾多間啦

發新話題