發新話題

CYBER GUN P226 X-FIVE 競賽型 CO2 手槍簡介

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 24-7-2017 16:07 發表
支X-five確實係靚, 如果有辦法可以上到普通氣匣我會買,  因為就係有時想打兩槍, 入幾粒彈, 少少氣過引下,

我睇過實物,配色係唔錯, 美中不足係由啞銀油到銀面中間個位, D油漆面磨得唔夠sharp
同埋同意師兄上面講 ...
幾年前第一水X-five足mark正確grip打topgas,當日猶疑了,後悔左好耐
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-7-2017 23:07 發表

幾年前第一水X-five足mark正確grip打topgas,當日猶疑了,後悔左好耐
而且後準星的sight base 是分離式的, 不過似乎因為強度問題改成如今的樣子
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 24-7-2017 23:07 發表

係WOR, 我醒起上次望呢支 X-FIVE, 外管右面上面有個 6MM marking, 要移除佢要一定工夫..
唔明仲乜D廠硬係要落呢D marking... 唔落好過

呢支槍個回膛彈弓,設計有比交足功課.正 Thx for sharing

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-7-2017 09:53 發表

係WOR, 我醒起上次望呢支 X-FIVE, 外管右面上面有個 6MM marking, 要移除佢要一定工夫..
如果識blu 野 ( 其實市面有些blu 水很易用.. ) ,用含沙布省省佢,甩左面油,之後成條blu就ok,
新出來的色黑中帶藍好看
之前幫朋友整支novz xdm kit 又係咁.. 千幾銀一套野條死人外管郁下就花到見銀.. 成條blu算
當然有這個6mm mark 一定不是好事...在下雖不喜但要我洗甩d 油重blu 又懶... 多d 望左邊槍身就算
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 25-7-2017 15:57 發表

如果識blu 野 ( 其實市面有些blu 水很易用.. ) ,用含沙布省省佢,甩左面油,之後成條blu就ok,
新出來的色黑中帶藍好看
之前幫朋友整支novz xdm kit 又係咁.. 千幾銀一套野條死人外管郁下就花到見銀.. 成 ...
好方法

Bio hazard 3傭兵果枝係SP2009
裝備欄都有寫
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-7-2017 09:53 發表

唔明仲乜D廠硬係要落呢D marking... sell to eu/us
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 andre_ktss15 於 25-7-2017 22:07 發表
Bio hazard 3傭兵果枝係SP2009
裝備欄都有寫
長知識了
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 3# 的帖子

咪當custom槍lor

http://www.imfdb.org/wiki/Resident_Evil_3:_Nemesis

點解我玩隻biohazard 3 無依枝槍用嘅biohazard 迷?上邊條link database 都無?唔通我玩隻翻版?

小弟都想問,支槍可以去邊度買匣

記得年頭時地獄做現金特價好似4舊左右,但小弟在台灣已故討論區找過有關此226暗病不少兼無零件支援,所以即使超平都沒入手。
但以外形計是十分靚仔,膠grip可diy下扮木便完美了。

回覆 28# 的帖子

4舊,打柴咪當神台槍lor。可惜我搵唔到匣

地產舖睇睇有冇匣
幾個月冇去,實在難講
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

發新話題