23 12
發新話題

Baikal MP656K & Dual star TT-33

Baikal MP656K & Dual star TT-33

其實早幾年前已經留意緊Baikal MP656K ,但奈何已斷市。近期已重出新版,雖然唔鍾意白色 marking同marking少左好多,但造工好靚。

而Dual star TT-33 (有 TT-33 同54式擇) 槍地獄職員話係北方工業出,但槍身廠號同北方工業又唔對。

依家考慮緊買邊支好,求識貨之人意見

話唔定 dominator tt33就出呢

Dual star 照抄656K 。。。
新656 同dual star 都係新模
舊656K真品改,味道不同

回覆 2# 的帖子

可以等埋佢岀再對比下

回覆 3# 的帖子

係,可惜當時知道嗰陣已經絕曬版買唔到。。。
新嗰支656嫌佢太乾淨,啲廠marking 肉酸到呢
Dual star個匣底又怪怪地,好難揀

奇怪係654k好平,平均都係千幾。雖然啲料無99年版咁好,都係都係好抵玩。

654k千幾唔得,千尾啦
但個Slide 好肉
T13 用真品改正好多
656K 即使俄羅斯都炒到天價。。。。。

引用:
原帖由 vidone 於 9-8-2017 18:03 發表
話唔定 dominator tt33就出呢
網站有貨喎, 唔係出左喇咩
http://www.dominatorinternational.com/en_us/airgun/pistols/tt33-airsoft-pistol-black.html
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 1# 的帖子

新嗰支656邊度有賣啊?幾錢啊?

回覆 9# 的帖子

價信相差好遠 賣 PCP個幾間,六至八隻金牛。地產鋪隔離個間就三隻金牛。

享受期待  珍惜擁有.

題外話,黎緊又有多一支ppk揀,銀色不鏽鋼。有鋪頭話係撞針直壓式打4.5mm,但槍地獄話有blowback。某槍鋪問過價,4隻金牛有小找。
https://www.facebook.com/HKGUNHEAVEN/posts/683533728510568

回覆 11# 的帖子

希望見街嗰陣唔係咁。。。

引用:
原帖由 F.B.I. 於 9-8-2017 16:39 發表
其實早幾年前已經留意緊Baikal MP656K ,但奈何已斷市。近期已重出新版,雖然唔鍾意白色 marking同marking少左好多,但造工好靚。

而Dual star TT-33 (有 TT-33 同54式擇) 槍地獄職員話係北方工業出,但槍身廠號同 ...
過人實物分析研究 估計
2017的656k 同舊版有段距離,舊版有戰前戰後款,係由俄仔珍品改,手工好及大部份零件跟足,除槍管,grips,後準星有改動換其它代替!
而2017的656k就問題多,生產地店員唔講,我估係烏克蘭做嘩?,槍係抄足舊版,但全支唔似珍品改,前準星不是槍身一體出,
手工略粗 利口位多 後hammer有啤口位 要執,上下身不貼 難執! 買槍時要揀選多幾支,唔係後悔?
Dual stat,Lee支係唔錯,北方工業出 珍品改機會好大,零件跟足 前準星及槍身一體出,有戰前戰後款揀,手工ok. 價錢已大降 ,可慢慢考慮?

享受期待  珍惜擁有.

引用:
原帖由 F.B.I. 於 10-8-2017 14:19 發表
題外話,黎緊又有多一支ppk揀,銀色不鏽鋼。有鋪頭話係撞針直壓式打4.5mm,但槍地獄話有blowback。某槍鋪問過價,4隻金牛有小找。
https://www.facebook.com/HKGUNHEAVEN/posts/683533728510568
佢啲自家槍價一段時間就
享受期待  珍惜擁有.

23 12
發新話題