發新話題

Cybergun 全刻字版沙鷹

引用:
原帖由 Kwind 於 2-9-2017 14:32 發表

外觀D鋼件比較緊要

以VVE一貫作風...D外觀件應該擺返一頭半個月就會開始自然甩色
鋁身鋁身鋁身
今次枝沙鷹咁有潛力應該有改件既

有誠意設計價錢抵玩  等鍍銀

等鍍銀+1

黑色硬係差左少少野咁
等銀色

兩間廠,同時出. 不知那一間會好D Thx for sharing

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-9-2017 13:11 發表
兩間廠,同時出. 不知那一間會好D Thx for sharing
見有d序號係 20160520 唔通果隻係WE?

個人應該會入WE 但唔知重要等幾耐 日日比蟻咬咁

今次cybergun未即係we

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-9-2017 00:05 發表
今次cybergun未即係we
係呀 應該一樣
不過 cybergun 果批係 A 開始然後2017XXXXXX流水序號?

但WE由試作,到依家某D網頁流出,
見序號固定係20160520
所以幻想係咪會分cybergun同WE版

引用:
原帖由 紗夢 於 4-9-2017 00:28 發表

係呀
cybergun 應該係 A開始然後2017?流水序號?

但WE由試作,到依家有D網頁見有D又固定係20160520

所以諗僅係咪會分cybergun同WE版
相中隻就係鍍銀實物?? 嘩
咁整法黑色靚好多

唔知會唔會有imi版呢 觀望下先
但如果we整得imi版就唔洗同西北根比過路錢啦

引用:
原帖由 gainax 於 4-9-2017 00:33 發表

相中隻就係鍍銀實物?? 嘩
咁整法黑色靚好多
我都唔肯定,睇個樣黑色靚仔好多但應該都係衝銀色  

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-9-2017 00:38 發表
唔知會唔會有imi版呢 觀望下先
但如果we整得imi版就唔洗同西北根比過路錢啦
係,又去番依條迷片...係好很正既imi版

Logo又遮住左
幻想會唔會有依D唔比過路錢既迷版見街呢
https://www.youtube.com/watch?v=MAJhTWMQvcM

Cybergun 沙鷹會唔會出銀版?

正, 必入

回覆 25# 的帖子

倒不如出個無字版比你自已搞啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題