16 12
發新話題

Cybergun 全刻字版沙鷹

仲要下個月 sosad
Ps.我等第二水既

引用:
原帖由 Kwind 於 2-9-2017 14:32 發表

外觀D鋼件比較緊要

以VVE一貫作風...D外觀件應該擺返一頭半個月就會開始自然甩色
鋁身鋁身鋁身
今次枝沙鷹咁有潛力應該有改件既

今次cybergun未即係we

唔知會唔會有imi版呢 觀望下先
但如果we整得imi版就唔洗同西北根比過路錢啦

真鐵都有鍍得靚好多 好似鍍既物料都唔同<---一個識電鍍既朋友講
另外玩具如果拎去街鍍 一般磨光既輪都係for大野
有機磨唔到細位 或者邊角圓晒

所以我買黑色算 等kit或custom

引用:
原帖由 gainax 於 4-9-2017 19:28 發表

黑色最穩陣不過銀色毒性強好心大心細睇左實物先決定
睇實物呢樣真

引用:
原帖由 gainax 於 4-9-2017 20:38 發表
我有馬記支鍍銀M9放得耐摸得多係會氧化,新買個時就靚
迷銀M9就正又平唔是入左支黑就入銀了, 唔講咁多等下開箱先
可唔可以拎抹銀布摔下呢?
如果做到水龍頭果隻銀都好正

引用:
原帖由 gainax 於 5-9-2017 00:22 發表
越摔我估越啞色因為摔走左表面光面塊膜
啱揾下有關鍍銀,揾到鏡面似真野個種表面處理鍍玩具好正
不過成支槍成4萬台仔都係算
嘩好正

引用:
原帖由 sealsman 於 5-9-2017 00:45 發表

汽車spray chrome唔知得唔得呢
香港有間 叫價3k

回覆 66# 的帖子

其實係鍍上去 定係裸鋁呢?

回覆 68# 的帖子

呢隻幾正 好過we果隻電鍍

引用:
原帖由 sealsman 於 5-9-2017 16:37 發表

上網自己買kit做啦 唔好做水魚
Kit都好貴 但應該可以夾份做

印象中馬記係咪裝到真grip?
我諗買定先 槍到手再試都係可以既

我諗緊買隻magnum research 定imi 原廠橡膠grip

回覆 112# 的帖子

看似好易其實好難

https://www.facebook.com/kyairso ... ?type=3&theater
又有新圖 但銀色真係好麻麻
唔知銀色pending咁耐會唔會有改善

16 12
發新話題