發新話題

Cybergun 全刻字版沙鷹

有誠意設計價錢抵玩  等鍍銀

引用:
原帖由 紗夢 於 4-9-2017 00:28 發表

係呀
cybergun 應該係 A開始然後2017?流水序號?

但WE由試作,到依家有D網頁見有D又固定係20160520

所以諗僅係咪會分cybergun同WE版
相中隻就係鍍銀實物?? 嘩
咁整法黑色靚好多

引用:
原帖由 紗夢 於 4-9-2017 00:38 發表

我都唔肯定,睇個樣黑色靚仔好多但應該都係衝銀色  
https://www.kyairsoft.com/web/im ... mage?unique=32bc96d

https://www.kyairsoft.com/web/image/product.images/1861/image? ...
呢種銀似模型啞面銀同真鐵鏡面閃銀完全兩回事
仲有刻字好肉 見街出到咁我買黑色算起碼陽極同線條刻字清晰

引用:
原帖由 Dave 於 4-9-2017 13:45 發表
銀色版本,WE 網頁官方圖片,都幾工整。

呢支又靚好多喎,係味掛哂把根名做好d

回覆 43# 的帖子

就算真鐵有呢隻灰銀我都唔會買呢種
我們未更新相支鍍銀試版仿真鏡面鍍銀又唔似,灰銀又閃銀得濟兩邊唔到岸加上肉肉刻字  最新張相靚好多雖然未必跟足真野不過一千蚊多d收貨啦

回覆 45# 的帖子

現時玩具中我覺得馬記同迷m9鍍得最近似真鐵feel, 只係未去到鏡面咁光澤清晰,要鍍鏡面呢種咁真係要去專業電鍍廠先有得搞,
我們價位做到有新個張相質感都可以接受了, 記得細個買盒大陸copy笨大模型就係閃光鍍銀

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-9-2017 18:48 發表
真鐵都有鍍得靚好多 好似鍍既物料都唔同
黑色最穩陣不過銀色毒性強好心大心細睇左實物先決定

回覆 54# 的帖子

我有馬記支鍍銀M9放得耐摸得多係會氧化,新買個時就靚
迷銀M9就正又平唔是入左支黑就入銀了, 唔講咁多等下開箱先

回覆 56# 的帖子

越摔我估越啞色因為摔走左表面光面塊膜
啱揾下有關鍍銀,揾到鏡面似真野個種表面處理鍍玩具好正

不過成支槍成4萬台仔都係算

回覆 63# 的帖子

呢種似冇鍍銀拉絲氧化(舊化)版,線條都好清晰
鋁身可能未必做到有鋼既質感要高人出手

回覆 61# 的帖子

有錢應該得,不如我們出埋鈻原色版等你地diy自己中意既版本
到時拉絲扮鋼都有得諗

引用:
原帖由 紗夢 於 5-9-2017 07:30 發表

依種表面應該唔洗鍍吧,吉打新套kit就係咁
網路圖片:
吉打套新kit有相中咁靚?
相中似黑版抛光抛到銀,d坑位仲有黑色,定先染黑再拋光?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 6-9-2017 11:31 發表

做完到而家都差不多有一年, 都無變啞色
相中個支好似已經係電鍍版

回覆 102# 的帖子

做得幾好似鍍左

發新話題