發新話題

中國海軍爆醜聞「南京艦」 政委酗酒窒息身亡

「烈士」=飲「烈」酒而死的「士」兵.....
究竟世界上還有神嗎?

五毛論調:明報作新聞好出奇呀?太公報先冇水份㗎嘛!
引用:
原帖由 walther 於 22-9-2017 11:56 發表

明報都有報導, 雖然唔可以斷定係真, 但點樣睇到係作 ?
https://news.mingpao.com/pns/dai ... 00013/1506016314947
究竟世界上還有神嗎?

解決咗發現問題嘅人,咪當解決咗問題囉!一貫作風係咁。
所以我哋買多兩件Vest穏陣啲。
引用:
原帖由 pbay 於 22-9-2017 12:28 發表
有一種統一口徑, 解放軍有乜事一定話左係假先.
2015年都有高炮團長飲酒死, 唔通又假?

唔敢面對問題, 又點改善呢 ?
究竟世界上還有神嗎?

就快可以搞Vest團購......
引用:
原帖由 loveless 於 22-9-2017 13:21 發表
quote]原帖由 walther 於 22-9-2017 11:56 發表

明報都有報導, 雖然唔可以斷定係真, 但點樣睇到係作 ?
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/ar ...
究竟世界上還有神嗎?

呢單咪仲爆!

成堆假律師、偽博士、扮社工的愛國愛港人士,叫佢攞個證書出嚟,就剩係俾條毛你睇,乜響香港行駛假文件合法㗎?

究竟世界上還有神嗎?

你當軍事法庭同MP係紙紮?
引用:
原帖由 walther 於 22-9-2017 16:53 發表
美軍又虐待戰俘,強姦民女,飲酒邊算係嘢呢 ?
究竟世界上還有神嗎?

我咪睇你點兜囉。
我又想知邊個一知半解。
引用:
原帖由 JBL 於 22-9-2017 22:53 發表

2017/9/22   16:26 【16:43更新報道】
⋯⋯ 就今早流傳一封信件,指立法會議員何君堯「英格蘭和威爾士執業律師」資格存疑一事,《立場新聞》致電被指發出信件的英國Solicitors Regulation Authority (S ...
究竟世界上還有神嗎?

http://hkm.appledaily.com/detail ... mp;category=instant
朋友,出嚟睇吓先。唔駛急,慢慢睇吓!
引用:
原帖由 JBL 於 22-9-2017 22:53 發表

2017/9/22   16:26 【16:43更新報道】
⋯⋯ 就今早流傳一封信件,指立法會議員何君堯「英格蘭和威爾士執業律師」資格存疑一事,《立場新聞》致電被指發出信件的英國Solicitors Regulation Authority (S ...
究竟世界上還有神嗎?

咁就繼續睇喇,咁快下定論。
搞到我以為你啲料有幾堅。哦!原來都只係Intro部分,連上半場都未到。
連腥講零柒都出嚟砌埋一份,你?哈哈哈哈哈哈!
https://www.hk01.com/article/121047
引用:
原帖由 JBL 於 23-9-2017 17:19 發表

咁咪告佢囉,夠証璩未姐,我屋企有好多花生喎!
究竟世界上還有神嗎?

我而家講緊HK01喇,跟到未啊?
連料都慢人幾拍,啱啱先由地底上番嚟呀?
HK01係黃絲報咩?
係慢人幾拍就認咗佢喇!不過總好睇過一啲Post,出埋啲蜜蜂咬Pat Pat啲低級趣味Post嘅!
引用:
原帖由 JBL 於 23-9-2017 21:10 發表

井兄,我D料係立場新聞一字不漏轉貼過黎過波,而立場新聞係同你一樣係反中撑港本土背㬌黎喎,我點知D黃絲佔中媒體D料會同你一樣咁流既姐?我以為點都好過大公報呱?我仲諗住轉會做黃絲潻,點知似足你和 ...
究竟世界上還有神嗎?

吓,你講緊你嗰個爛鬼HK45CT Post?我仲偷笑緊喎!買條爛鬼VXC偷雞出嘅士拉、外管、前後西加Slide stop套餐就沾沾自喜,仲要可憐兮兮地修飛機!都唔捨得買條港產CNC、無痛直上嘅靚嘢!響友台又吹自己幾有貨,話我窮乜。知唔知我點解特登騎刧你個Post呀?
成屋垃圾就唔好話人得幾支精品嚟打飛機先得㗎?
引用:
原帖由 JBL 於 23-9-2017 22:03 發表

唔好意思,我唔睇01既,乜你講睇乜我就要跟乜嫁咩?你算老幾呀?我出DPost點低級趣味但大部份都有好高回覆度喎!你係有小小骨氣既就咪睇咪回咁我仲會睇得起你,嗱!就好似我HK45ct台灣開賣個post就大把人回去 ...
究竟世界上還有神嗎?

係嘅,阿公。
講手嘅嘢,點到為止。
引用:
原帖由 gtoray 於 23-9-2017 23:25 發表
你兩個唔好好似小學生拗交咁啦....
究竟世界上還有神嗎?

而家減咗價啦!
引用:
原帖由 horenhim 於 24-9-2017 17:12 發表
50 cents都話有錢收,各為其主
Volunteer 真係唔明諗乜㗎!
所以你見到啲人語無倫次,我覺得唔係太意外!
究竟世界上還有神嗎?

飲甲醇,唔中毒都會盲......
究竟世界上還有神嗎?

發新話題