發新話題

玩樂性最高既 GBB 手槍

玩樂性最高既 GBB 手槍

最近心痕想入番枝, 但冇玩幾年有咩 model 出咗又唔知, 請問有冇好介紹呢 ?

回覆 3# 的帖子

Gas 係
Co2 都 OK
6mm bb 係
4.5mm steel bb NO
.177鉛彈 NO, 已經有枝 Gamo Compact ( 合法火力 ), 但最近班死仔連警車都敢射,玩吋嗮, 我依家連彈都唔敢買
CQB用 NO, 只係係屋企把玩, 最好"後座力" 強D
Ipsc用 NO
打靶用 都會射下靶
純收藏把玩 唔係收藏, 只係把玩
全金屬還是塑膠, 最好金屬,但膠都唔會抗拒
要高像真還是要過了引, 只求過癮.

引用:
原帖由 pmcoperator 於 29-9-2017 14:44 發表
Marushin cz75 shell ejecting gbb
氣動,又有跳殼,不過唔知仲有冇出
https://youtu.be/IgltmZ44XVQ
以前反過, 有冇新槍款都可以玩跳殼呢 ?

引用:
原帖由 pmcoperator 於 29-9-2017 15:28 發表
...最近we出左全行程desert eagle ...
沙鷹反過, 用 creation  金屬 kit.  全行程係咩意思呢 ?

回覆 11# 的帖子

全鋼 ? 係咪全金屬 (亞鉛) 既意思呢 ?

我們牌D嘢既質量仲係咪好似以前咁廢 ?

引用:
原帖由 horenhim 於 29-9-2017 17:20 發表
玩model gun 呀
未反過, 有冇好介紹呢 ?

嘥爸根既 FNS9 同 FNX 45 點比呢 ?

引用:
原帖由 hykenny 於 29-9-2017 18:30 發表
Mafioso Kimber Ultra Carry II
我都好鍾意呢D精品, 但價錢 .......

如果買 fnx, 邊隻 copy RMR red dot 比較好呢 (唔會咁容易走位) ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-9-2017 20:36 發表

一定係ace 1 arms
咁 mount 應該揀邊隻呢 ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-9-2017 18:05 發表
只講玩樂
手槍:gh webley,國際左輪
長火:xm26
枝 webley 舊化版都幾吸引,但好似周圍都冇貨,唔知依家邊度可以買到呢 ?

井記咪曾經話過出枝全鋼沙鷹既 ? 係咪冇咗件事。

請問知唔知井記枝舊化版全鋼 1911 仲邊度有 ?

發新話題