發新話題

各位兄弟以後打Wargame 要小心場中障礙物

引用:
原帖由 fufu999 於 14-10-2017 19:50 發表
場中障礙物如有易碎物件(如玻璃),如果打爛左會被追討賠償。而且場地不會預先警告。

小弟新手一名,今日真心上了精彩一課。
係事實就講清講楚 邊個場 打爛啲乜 賠幾錢

引用:
原帖由 fufu999 於 14-10-2017 20:10 發表
今日W易發,場中有多架廢棄車輛,有其中幾架仲有車窗玻璃,打到中午,場主話我哋打爛左兩架車車尾窗,要求賠償3張大牛。。。。。
仲話朝早佢睇過冇爛,一定係我哋槍過火或重珠打爛云云 。。
今次就話車 ...
真係報先算啦 又唔係現場報 無證無據 佢話係就係?
少少錢等佢慢慢民事告 賠佢_ _ 咩

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 01:18 發表

我都唔記得咩場了 只記得果位師兄好慘
雷ting?

引用:
原帖由 DENON 於 16-10-2017 21:15 發表
樓主打power打得咁開心呀?用玻璃彈想殺人呀?唔好當人係傻先得架!明眼人都知,身有屎既緊係走先啦!正一害群之馬!
玻璃彈竟然仲買到 無人有事 唔即刻報警 仲要事後樓主自己開post
送首歌俾大家
https://www.youtube.com/watch?v=OfnhDUBWVl4

引用:
原帖由 gainax 於 18-10-2017 02:37 發表
有人證或物證仲好d, 呢家睇文中乜都冇單靠職員單方面口供,一陣疑似原來係上一團班人整爆點你地埋單咪。。, 不過樓主個團又天真左以為賠少少錢(我估佢地以為劏車玻璃幾舊水搞掂)無傾掂就走而家報左價幾千厭貴哽 ...
打左咁多日口水戰 應該都不了了之
一係拎cctv出來 無就搵水認頭咩
一團人少則20人 當場唔傾掂佢 而家
無報警無簽和解 為3k民事慢慢玩

發新話題