發新話題

各位兄弟以後打Wargame 要小心場中障礙物

曾經有人在game場玩tactical pen篤爆玻璃, 難道今次又係?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

留名看賠錢馬後砲+鬼火爆玻璃無限loop
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Dave 於 20-10-2017 10:01 發表

揾個女律師。。。
法庭亂暴.avi
要求加入AV情節
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

為了廉價的花生可引出最大的鮮味再留名
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Dave 於 23-10-2017 11:33 發表

愈簡單的食材....乜乜乜乜乜
我會將呢壇野歸類做靈2節目, 然後搵C徒法正大師著吉利服係森林入面叫出事ga ma!! 乜乜乜
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 queen 於 23-10-2017 16:15 發表
好嘢
比有心人玩膠左個Post啦,坐等close post收工
大哥, post#1已經開始膠啦
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

為了延續神話,小弟又認真寫兩句!
一切都是行為管理!
如被人屈,哪怕當面對質!
如果打game要計場地物料and B.B. 硬度,我覺得最好睇下風水!
搵個師傅改變下命運,打game不再有不詳事!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 文字獄HoiShing 於 24-10-2017 13:18 發表
版主滅聲了

實際上,尊重、 容納對方的「不同」,是一種崇高的修養。 具有這種修養的人,不但能尊重跟自己觀點 相同的人,也能尊重跟自己觀點不同的人, 並與之和睦相處,取長補短,共同提高。
所以我尊重DENON, ...
At least we have a good ending
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 queen 於 25-10-2017 11:52 發表
Dave 兄,其實我於421樓(第29身)已經post過呢兩條片,當時我係咁講:
「於 19-10-2017 10:12         只看該作者
幫手無限loop   

強化玻璃可以打好很容易爆.............

可能樓主又係用瓷/石仔丟玻璃丟爆左????」 ...
你用合法火力氣槍用膠BB打爛比我看看, 我就信你
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題