發新話題

各位兄弟以後打Wargame 要小心場中障礙物

宜家講乜都廢話……當時如果場地覺得有問題應該先hold起團人,有問題再報警而唔係係到馬後炮……又測試又盛。暗示個客鬼火,咁做生意真係好有問題

所以咪話一係當時你提供證據玩家特登打爛你玻璃或即時驗槍睇下有冇人過火,2樣其一有證據既話即時報警解決。
而唔係宜家搵人做TEST咩火力可以打爛你玻璃.........
就算你係場主唔順氣比人打爆左玻璃又比人上網叫你大當又可以點?只怪你地當場冇做任何決定......
人客又走埋,又走埋數............
(利申:本人唔認為樓主打GAME團人冇問題,亦唔認為場主想屈錢)

引用:
原帖由 gtoray 於 17-10-2017 01:49 PM 發表
老實講,依家咁睇,場地真係無真憑實據證明到爆玻璃係由事主一團人做成,有既只係環境證明,主觀因素
但我個人認為事主一團人就係整爆玻璃既黑手,我唔係法官,呢度亦唔係法庭,純個人感覺
中肯!場主嬲嬲豬都冇用,真係冇證據你搵幾個人測試都冇用

引用:
原帖由 no-name 於 17-10-2017 02:50 PM 發表
其實無謂製造白色恐怖,小弟打左十年 indoor outdoor 收費場都未聽過 "唔覺意" 射爆野要賠錢,有 D 煽情人仕更唔好再吹 D 咩射死條草要賠錢之說。要咁玩法 W28 第一日玩左,唔會再花錢去搞好個場先做臭自己個名,真係 ...
"你放得喺 warzone 就預左爛"我都唔係好認同,你正正常常唔覺意射爛就冇得講,
如果你係特登射/整爛就就一定唔岩......

但今次真係冇憑冇據真係好難搞

公投賠唔賠錢,咁都比你地諗到

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-10-2017 04:21 PM 發表
講左咁耐 連用咩爆玻璃都未確定到
某d大師講到案已破既啦

引用:
原帖由 rho837 於 20-10-2017 11:49 PM 發表

如果由頭開始冇承諾就未必有事

但一句! 認了賠錢! 嘜重有"䅁"咩? 大家成年人! 牙齒當金使! 出得來做人如果冇能力支付賠償咪出句聲? 可能場主算數吧了? 認為有必要講價都要放下一個合理(say 1千元 ...
咪睇下最後叫唔叫到樓主賠囉

一定係用左鬼力撞埋去啦,唔係點會爛喎!

發新話題