發新話題

[WE] AK GBB 達人請進

Ghk係直上真grip的
另外we用真grip要修個trigger guard位

隻鼓
電木ak grip既話好平 真木就唔知了
你放套w&s kit我隨時接收

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 22:44 發表

隻鼓流ga
木grip $40 蚊
40usd?  咁真係唔平
如果we ak出鼓應該好好玩

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 22:57 發表

係啊...加埋運費就
我乞衣仔 真係唔捨得..
所以暴力咬番直個trigger guard算

如果WE真係出隻彈鼓你話幾好呢
買電木grip la
akm應該用緊電木了 好抵玩的

回覆 11# 的帖子

ak全球咁多國家整過 無奇不有
我最喜都係標準蘇聯佬akm  we條鏡橋其實有d礙眼

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 23:30 發表

係呀..不過上面D相來源網站聲稱係伊沙瑪 同 圖拉兵工廠出品,真唔真就唔知
條鏡橋特別唔同D噴油咁色..又拆唔倒出黎唔係洗左D油重新染過

我最喜歡其實係AK47/ AKMS
最大問題係個身想再做色 但條橋又拆唔到
最想要都係akm 佢又只得akmn身 條橋又唔係鋼料

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 23:46 發表

其實我想請教GHK last一發無彈係咪會cock hammer而唔係hammer down嫁 我係因為依個原因無買GHK...
依家睇番用左既金錢..望住自已枝WE甩青既小零件..極容易生鏽既外殼...又望下GHK既鋼小零件外觀;toohapp ...
ghk個動作好似係多左一上ga
我睇w&s套全行程review
另外ghk個hop up先係最令我唔想買既原因...咩年代 仲aeg hop up
如果係ver hop up應該我都會買

引用:
原帖由 gainax 於 17-10-2017 01:33 發表
方仗支Akm 2手99new我早幾個月先放左23條紅衫魚, 你早d投入ak我平d比你都仲得抵過我們自砌木頭kit好多  除左價錢, 我們個全行程係比方仗優勝都叫有返d價值,既然砌到咁有心機一於完成落去期待師兄完成品分享
23魚堅係抵
like new condition 2016版我買過最平都要26魚

發新話題