發新話題

[VFC] vfc mp7 gbb 有咩缺點?

引用:
原帖由 2slow 於 11-4-2018 16:00 發表
話時話把MP7 v2都出左一排了, 呢度有無師兄入左呢?
好想知新version改左d咩野...
因為一直都想人返把full size mp7看下門口....
同求

官方公布了

HK MP7A1 GBBR(2018)
外管更換為金屬材質,並在槍膛座增加塑料上彈坡道,減少BB彈在上彈過程中的損耗且更加穩定。

岩岩買左MP7v2
想問下用P牌既飛鏢應該買邊款先岩?
同埋可唔可以減埋力

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 16:28 發表

請問師兄MP7邊間買?小弟揾緊。
我想買個陣都係咁岩無貨,琴日見E柯B返左貨, 就即刻衝左去了
俾CASH埋單 !((% 但行到出晒汗

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 16:44 發表

謝謝師兄告之。
客咩氣, 多個人買可以多D交流
但琴日試槍一下成1.7~1.8J
煩緊點降火

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 17:12 發表

我本身以有1代,嫌佢小咗行字,但2代又齊番,所以破財再入支V2
咁等你分享下2枝用落分別

想問下用P牌既飛鏢應該買邊款先岩?
同埋可唔可以減埋力   

我見佢有幾隻顏色

V2用家
我頭痛緊枝槍就算單發既初速都落得好快, 1.8J落到1J樓下都有
依家依家

食字...
依家拿左去QXF都搞
已經唔渴望連發有驚喜

引用:
原帖由 Dave 於 26-6-2018 10:25 發表

唔好亂講!V 記單發同CQB 係OK 的!本來和善的討論區,請勿唱衰
但我單發都跌J跌得好勁
DAVE兄幾時再出山打救蒼生

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2018 11:04 發表

我拆出黎睇過,V1同V2份煲係一樣野黎。
仲水左你買

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2018 23:06 發表
整番好支V2了,真係貼錢買難受,希望唔好再有下次.....
借問聲CHING點整法

[quote]原帖由 JBL 於 27-6-2018 11:17 發表

[quote]原帖由 JBL 於 27-6-2018 11:17 發表

射就射得出,但唔係好順,同射果陣跌J跌得好勁

引用:
原帖由 JBL 於 27-6-2018 11:54 發表

如果係連發射得唔順有機係連發選擇擎係後座力下被向上震起,咁連發時會卡住卡住咁,要爆個內框出黎剪短一半選擇擎底部頂住佢條桿向上升起既彈弓仔,咁就掂晒,師兄你識拆個內框出來嗎?
我拿左去朗哥到搞,見到太多小問題都心機搞了

發新話題