發新話題

[VFC] vfc mp7 gbb 有咩缺點?

引用:
原帖由 qqq96591859 於 17-10-2017 19:16 發表
有沒師兄知道要改咩??
DAVE兄有出過POST ==> http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 0919&highlight=

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 17:12 發表

我本身以有1代,嫌佢小咗行字,但2代又齊番,所以破財再入支V2
1代少左行字??請問係邊個位呢??支1代買左咁耐都唔多覺....睇黎可能要入多支V2

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 18:57 發表

咪小咗右邊德國制做個行雞腸囉。
我支有喎....唔通當年都已經係第一水FULL MARKING政策?? 我一出第2日即刻同個FD飛去E興趣買的

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 19:07 發表

比vfc吹脹
原來VFZ咁早已經係玩第一水FULL MARKING   唔講真係唔知

另外想問下BELL兄....支V2 你買咩版??想知佢支前摺棍有冇改善...仲係咪咁搖

引用:
原帖由 samsonco 於 22-6-2018 20:54 發表
我 ver 1 用開紫色,如果份 bolt 有改善,可唔可以成份新bolt 換落去?
我都等緊有冇師兄分享0下V2心得...如果效能大增的話

諗緊買多支V2定係訂件升級支V1

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2018 11:04 發表

我拆出黎睇過,V1同V2份煲係一樣野黎。
感謝BELL兄報告...即係支V2得個內架同半條金屬外管係新...咁支V2可以慳返了

原本都期待份BOLT有改善

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2018 13:32 發表

唔止,我V2份煲後定左唔夠十次就失效lock唔到,拆隻煲出黎睇下,成個後定位崩晒,激到我暈.....
咁快崩?? 條BOLT冇種鋼PIN??記得最早期好似話有D BOLT有鋼PIN...有D冇...後黎係有PIN定冇PIN已經冇留意了

發新話題