發新話題

PPS PP-19 BIZON 3 開箱及拆解降火

引用:
原帖由 vp70usp 於 18-10-2017 23:40 發表
我個枝個trigger guard上少咗一粒鑼絲
我支個上機蓋有個位撞扁左,我朋友果支個前準走左位,朗哥到帶返黎
支野好重身,個比例亦好過SNT,CYMA(其實都係同間廠)

不過個彈筒條線好長,長到拉左一半個彈弓就完,另外有上彈唔順既問題,唔知師兄有冇呢

引用:
原帖由 BLSK 於 19-10-2017 00:25 發表
呢款摺托好睇過之前三角形側摺個款

照咁睇qc有待改善呢
如果你問我,我就話唔關QC事,應該係批貨彈左關,橙帽唔係好多個國家有咁既要求
BTW我到手第一件事就係用水喉鋏成隻橙帽爆左佢,醜到死

引用:
原帖由 vp70usp 於 19-10-2017 00:30 發表
我懷疑呢枝野個餡係e&l代工的
因為個hop up座印有"LANDARMS"這個marking,而且hop up座和e&l一樣有粒鑼絲將個hup up座同波箱結合
就連波箱內部配置都同e&l極為相似
內置靜音拍頭唔係間間有
if消息正確.支野係SHS代工,但SHS都係比人代工,so maybe you are right
另外SNT係CYMA代工(攤手

引用:
原帖由 新手一隻 於 19-10-2017 01:03 發表
另外,小弟就咁看零件嚟判斷的話,
army force,部分ares件,部分A&K件,G2 kriss同好多其他嘢都係搵嗰間廠代工的,
間廠係行業內應該幾有規模下。
個老細把口好叻水到好多人比錢嘛,結果咪就係你比佢出完支野,唔洗半年有啲聽都未聽過既細廠,或者專打平價既廠出差不多既野囉

引用:
原帖由 Dave 於 20-10-2017 00:58 發表

西風filter 1,有,跪下時隻腳好奇怪地會90 度直角
Dave師兄,我支個彈筒有問題,我懷疑係個外殼變左形或者太緊令組拉鏈會卡住,平衡陀唔識轉
你支有冇咩問題?

del
又黎,乜料係咁重複發文?

引用:
原帖由 alanchan_yk 於 20-10-2017 10:26 發表
我兩隻匣都同你一樣, 拉鏈同上鏈中間果個齒輪lock唔實, 一拉就鬆
淨係拉鏈part郁到, 上鏈part就無郁

最後我用國產m4拉鏈匣入面既拉鏈part換落去就無問題, 不過要執位先上到
等我聽日拆隻匣試下先

我支已經lord低到0.2mm - 1.3J,21~24rps

引用:
原帖由 Dave 於 21-10-2017 21:30 發表

請問有換摩打?
冇,佢本身隻摩打我覺得夠用,應該話我咁多支槍冇支換摩打,都係靠set齒同啤呤做20rps咁上下

引用:
原帖由 Dave 於 21-10-2017 22:17 發表

我用原裝料ONLY,用11.1 都係得18.8RPS
換電試試,有時舊電充滿都差D
如果唔係就係套齒,墊片

引用:
原帖由 Dave 於 21-10-2017 22:17 發表

我用原裝料ONLY,用11.1 都係得18.8RPS
換電試試,有時舊電充滿都差D
如果唔係就係套齒,墊片

發新話題