36 123
發新話題

Walther PPQ M2 : 台警斥逾億元買新槍 品質堪憂

引用:
原帖由 RCOOH 於 2017-10-21 13:07 發表

警鎗DAO,女警會DLLM。

DAO扣壓力太重,行咇多過練鎗既警察隨時讓子彈亂咁飛,女警更加未必駕馭到咁重既雞。之前香港換P250都有女警話指力不足好惡開。

DAO比起SA好既地方係遇到啞彈可以立即再扣一下, ...
聽聞女仕dlm 並不是板機力度, 左輪年代十零磅雞都係o甘用, 問題在士拉操作力度

引用:
原帖由 Ben_9413 於 21-10-2017 16:29 發表

聽聞女仕dlm 並不是板機力度, 左輪年代十零磅雞都係o甘用, 問題在士拉操作力度
咁講似様D...
happpy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 Ben_9413 於 21-10-2017 16:29 發表

除了士拉操作力度,唔知有無阿Sir,Madam,比個..士拉..夾到手指呢 .

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-10-2017 19:12 發表

除了士拉操作力度,唔知有無阿Sir,Madam,比個..士拉..夾到手指呢 .
唔奇丫。。
Happy Shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 kornhill401 於 2017-10-21 19:12 發表

有D難度

引用:
原帖由 walther 於 20-10-2017 19:22 發表
會唔會用咗神戶鋼 ?
就算架仔想賣,德國佬都未必收

36 123
發新話題