發新話題

WG 715 Wood Grips (木握把)

WG 715 Wood Grips (木握把)

WG的715出了一段時間了, 終於等到有人把木握把生出來了, 沒錯, 這次也是由專做玩具木握把的"KIMPOIshop"所生產, 這次共出了三款不同做型的木握把, 剛好合在三款不同長度的WG 715上, 各位喜歡那款呢?

附件

IMG_1446_大小 .JPG (82.23 KB)

21-10-2017 01:48

IMG_1446_大小 .JPG

IMG_1447_大小 .JPG (76.54 KB)

IMG_1447_大小 .JPG

IMG_1444_大小 .JPG (72.22 KB)

IMG_1444_大小 .JPG

IMG_1445_大小 .JPG (70.08 KB)

IMG_1445_大小 .JPG

IMG_1449_大小 .JPG (66.16 KB)

IMG_1449_大小 .JPG

IMG_1451_大小 .JPG (73.48 KB)

IMG_1451_大小 .JPG

IMG_1453_大小 .JPG (68.51 KB)

IMG_1453_大小 .JPG

IMG_1456_大小 .JPG (74.88 KB)

IMG_1456_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

5 個讚好! TOP

引用:
原帖由 mouselkm 於 21-10-2017 03:19 發表
當初只有一種木柄時曾考慮買給715 2.5 inch,paypal過了數但最後改變主意被蛇食了

唔明⋯⋯⋯⋯

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2017 18:10 發表

呢個問題要引用臭蟲論
以我所知J版主有唔知6支定8支一模一樣外觀既M500散彈
拖我落水! ⋯⋯⋯⋯⋯係6支

引用:
原帖由 FBC1 於 22-10-2017 09:15 發表

吓。。。唔係5支咩?
5支係mini uzi

引用:
原帖由 Dave 於 25-10-2017 11:16 發表

我果對都是JACKO 兄幫手買的,應該一樣。
實際顏色應該近似我果隻深啡。JACKO 兄應該是因為有大燈照著所以淺一些。
無你張相咁深∼又無我啲相咁淺,中間數啦

附件

25-10-2017 12:05

引用:
原帖由 michael616 於 18-9-2018 19:59 發表
有冇師兄有黑色版上木grip相睇下?感覺好似唔係敢好睇,但6'用原裝grip真係辛苦,依家1516
你咁辛苦掘返我個舊post上嚟,點解唔睇清楚啲?第一版我咪有支黑色囉

發新話題