發新話題

[WE] WE將推出G3 GBB

We自從出咗m1a1之後都好耐都冇出過新槍 出新槍步伐慢咗好多

引用:
原帖由 ARX-160 於 10-5-2019 19:31 發表
We自從出咗m1a1之後都好耐都冇出過新槍 出新槍步伐慢咗好多
之後WE 都有好冇誠意地出支glock gen5 , 同埋ㄧ都有出支M17

有料o黎

附件

18-6-2019 20:16

18-6-2019 20:16

Trigger guard 都係無改

引用:
原帖由 Ben_9413 於 18-6-2019 20:17 發表
Trigger guard 都係無改
講真 咁樣要蠃v記真係好難
除非性能有咩大特破

外國有個網pre order 價 390.72 usd
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2019-6-18 21:03 發表
WTF 齊 marking 都買o吾落手

我再睇睇we g3 個trigger guard
真槍都有佢果款 可能係時期問題

即係佢外觀都ok既 性能同外觀件通用性就會決定佢蠃唔蠃到v記了

引用:
原帖由 jn_jona 於 2019-6-19 17:20 發表
我再睇睇we g3 個trigger guard
真槍都有佢果款 可能係時期問題

即係佢外觀都ok既 性能同外觀件通用性就會決定佢蠃唔蠃到v記了
可post上來參考嗎

引用:
原帖由 Ben_9413 於 19-6-2019 22:54 發表

可post上來參考嗎
https://images.app.goo.gl/G3HzBSdMhKkjNgND9
https://images.app.goo.gl/G3HzBSdMhKkjNgND9
有錯請指正 我都係google search h&k g3

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-6-2019 21:03 發表
軍軍軍Facebook表示$2950

引用:
原帖由 tf141 於 19-6-2019 23:40 發表

軍軍軍Facebook表示$2950
咁既價位,比多少少買vfc好過
始終we D槍有選擇下都唔太想簡佢
成日買完返黎,因為佢D亞鉛件
到頭來買左返黎又要搞一壇先得
咁不如買支搞少D

所以我覺得we都係出D人地唔做既款做獨市好過

引用:
原帖由 阿堅 於 20-6-2019 07:57 發表

咁既價位,比多少少買vfc好過
始終we D槍有選擇下都唔太想簡佢
成日買完返黎,因為佢D亞鉛件
到頭來買左返黎又要搞一壇先得
咁不如買支搞少D

所以我覺得we都係出D人地唔做既款做獨市好過
講返WE D 嘢點解咁易爆, 見過成條SLIDE 爆咗都得,

我BLUE 支TT33, 真係發現佢D 亞鉛件堶惜茼h氣孔, 點打磨都有粒粒, 真係成支都有, 最後廢時失事走去RA 買條鋼SLIDE 算.
咁耐以嚟都係得支M14 叫做得好D, 不過都換咗好多鋼入去了.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-6-2019 09:15 發表

講返WE D 嘢點解咁易爆, 見過成條SLIDE 爆咗都得,

我BLUE 支TT33, 真係發現佢D 亞鉛件堶惜茼h氣孔, 點打磨都有粒粒, 真係成支都有, 最後廢時失事走去RA 買條鋼SLIDE 算.
咁耐以嚟都係得 ...
M14會死trigger box殻
我都直上lv3了

個ebr身拎去陽極 原廠黑色似係焗油

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-6-2019 09:15 發表

咁耐以嚟都係得 ...
好似我支SVD咁,雖然有鋼身版但其實得個身係鋼,其他野全部亞鉛,bolt 又會爆
朋友有支鋁身版,連條鏡軌都會爛,爛左又要換身

M14真係要入RA LV3 如果唔係打多幾打,呢件又出事,個件又斷
WE AK就仲好笑,成三千蚊,又唔係全鋼效能又差過人
真係搵唔到理由唔買GHK

發新話題