發新話題

[WE] WE將推出G3 GBB

引用:
原帖由 阿堅 於 20-6-2019 10:01 發表

好似我支SVD咁,雖然有鋼身版但其實得個身係鋼,其他野全部亞鉛,bolt 又會爆
朋友有支鋁身版,連條鏡軌都會爛,爛左又要換身

M14真係要入RA LV3 如果唔係打多幾打,呢件又出事,個件又斷
WE AK就仲好笑,成三 ...
方仗係個hop up衰 咁多年都唔轉vsr
今次g3都難蠃到v記
外觀人地應鋼都鋼咁濟
又直上香港件 個價亦咁近
V記今次又做得唔錯 點蠃

就算我係we fan boy都咁話
我覺得we可以出下二戰槍、或依家仲未有廠出既槍
Eg. Gew43,mp40,ppsh41/43,FAL

引用:
原帖由 阿堅 於 20-6-2019 07:57 發表

咁既價位,比多少少買vfc好過
始終we D槍有選擇下都唔太想簡佢
成日買完返黎,因為佢D亞鉛件
到頭來買左返黎又要搞一壇先得
咁不如買支搞少D

所以我覺得we都係出D人地唔做既款做獨市好過
我們啲槍我諗多數係偏向落場唔太在意細節既槍友速食,
即外型ok又打得就收貨改唔改鋼件遲下再算, 以平價快手搶市場,呢支比v記佔左頭淡湯要有大競爭力我諗要blow得爽快過前者先有衝動意欲,
再唔係快出msg90同psg1形勢可能逆轉 出住g3a4 同sg1都好

引用:
原帖由 gainax 於 20-6-2019 10:38 發表

即外型ok又打得就收貨改唔改鋼件遲下再算, 以平價快手搶市場,呢支比v記佔左頭淡湯要有大競爭力我諗要blow得爽快過前者先有衝動意欲,
再唔係快出msg90同 ...
以前佢地住打平價就話姐,近年逾賣逾貴就唔同講法
如果佢一直都唔肯改佢既用料,好似我之前咁講,佢不如做D人地無既野
係無對比咁反而佢有得玩

引用:
原帖由 gainax 於 20-6-2019 10:38 發表

再唔係快出msg90同 ...
msg90 同 psg1 我反而會幫趁vfc

因為出得e d 槍都唔會係平既野, 所以希望揀個細節做得好d既
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 阿堅 於 20-6-2019 11:07 發表

如果佢一直都唔肯改佢既用料,好似我之前咁講,佢不如做D人地無既野
係無對比咁反而佢有得玩
當人地一出就鋼火控又唔貴 細節又比較足 又直上真件
性能又開始出廠即打
係時候都要改革下跟返上去

引用:

係無對比咁反而佢有得玩
WE 近年都玩埋版權遊戲,其實在下是幾反感的,
始終WE 原裝不TOP,操作正常,外觀沒100 分總有80 ,最緊要是平...
現在卻愈來愈貴,最近赤裸裸的一件事,P90 轉生 CYBER 根 FN P90 ...
299 USD -> 399USD ... 就是明明白白的告訴大家你們玩這支槍有100 美金是給你版權廠...悲矣。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 20-6-2019 11:10 發表

因為出得e d 槍都唔會係平既野, 所以希望揀個細節做得好d既
MSG90 尚好,PSG -1 支固定鏡真是頭痕。
當然在下是期望PSG-1 出街多D 。

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 20-6-2019 11:23 發表

WE 近年都玩埋版權遊戲,其實在下是幾反感的,
始終WE 原裝不TOP,操作正常,外觀沒100 分總有80 ,最緊要是平...
現在卻愈來愈貴,最近赤裸裸的一件事,P90 轉生 CYBER 根 FN P90 ...
299 USD -> 399USD ... ...
Scar都係咁 無啦啦貴幾百
明明人地都收唔到佢版權 自我閹割做咩姐
可能係因為要過沙鷹同m1a1版權所以自閹
仲要改左com版marking 係隻色叫做好左

P90改cybergun版我以爲會跟真marking
點知都係冇

引用:
原帖由 JBL 於 20-6-2019 11:39 發表

前牌追問V記,佢地pm我話U記無指令話做呢支,所以暫時無計劃做.....
悲報... 疊埋心水等WE ...

引用:

係無對比咁反而佢有得玩
所以同款下如果我們連爽度/性能都冇明顯拉開同v記差距但價錢又接近,咁玩家自然識簡,最後優點就是開創獨有款式條路。。

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 20-6-2019 11:10 發表

其實大家都心裡有數重視外觀同用料2間簡會偏向v記
唯一令人轉軚機會就是我們可唔可以顯著超出v記系統穩定度同爽度或有冇獨有款式,
我相信假如馬記會出成支亞鉛內件加鋁身一樣d人走去玩仲肯掉好多錢改鋼料
不過我們未必有咁大突破,出來效能未有明顯差距咁唯有好似mp5打價格戰了

We 其實真係要佢平同零件補給姐,我依家係支持aw路線,平時七八千嘅hi capa 千零有交易,雖然我想要嘅嘢一支都未有

引用:
原帖由 JBL 於 20-6-2019 11:39 發表

前牌追問V記,佢地pm我話U記無指令話做呢支,所以暫時無計劃做.....
題外。仲等緊支M110。。。

V記呢排太多OEM野做啦。。。
好多"新"野都未有時間做。。。

剩係U記G系列都仲未完(G17 gen 5, 19 gen4, 18C gen x, etc)
仲未計SIG M17。。。

呢排又出番堆舊野(少少少改)cap水

本來預左今年而又未出的有
M110
SR25 ECC
M17

MCX/MPX就仲未知

發新話題