發新話題

[WE] WE將推出G3 GBB

引用:
原帖由 慕清流 於 10-7-2019 16:50 發表

買唔過,佢連數都唔啱,短咗的,要收藏買VFC
VFC 已經冇貨了...

回覆 106# 的帖子

可能造梗sr25,未有人手做姐,等下啦,一定有,真係好有急嘅就揾代購啦

引用:
原帖由 七點六二 於 10-7-2019 20:00 發表

VFC 已經冇貨了...
WGC 個網有貨, 佢地e 期好似做緊買夠3000, 有8折

佢個網472 usd, 8折後應該同we 差唔多

不過有句 *預購產品,缺貨產品,特價產品及指定產品均不能使用此優惠*

所以問問先, 岩就買
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 11-7-2019 02:04 發表

WGC 個網有貨, 佢地e 期好似做緊買夠3000, 有8折

佢個網472 usd, 8折後應該同we 差唔多

不過有句 *預購產品,缺貨產品,特價產品及指定產品均不能使用此優惠*

所以問問先, 岩就買
Thank you 師兄提供消息!今曰問下先...

今日終於買左...

附件

11-7-2019 16:58

引用:
原帖由 七點六二 於 11-7-2019 16:58 發表
今日終於買左...
恭喜師兄

另外建議師兄最好買隻416v3 飛機, 即係有得較力果隻, 折粒飛鏢落g3 度

因為原裝都幾大力

同埋如果落場打, 最好換條內管+hopup 膠, 我買左楓葉果條, 係屋企試見到明顯分別

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 11-7-2019 17:51 發表

恭喜師兄

另外建議師兄最好買隻416v3 飛機, 即係有得較力果隻, 折粒飛鏢落g3 度

因為原裝都幾大力

同埋如果落場打, 最好換條內管+hopup 膠, 我買左楓葉果條, 係屋企試見到明顯分別
多謝師兄提點!但我唔知落唔落到鏡mount ...

我用呢個試...係唔得既...

附件

11-7-2019 19:07

引用:
原帖由 七點六二 於 11-7-2019 19:07 發表
我用呢個試...係唔得既...
e 隻要執一執

mount 可以用真數/ vfc mp5 果隻

引用:
原帖由 慕清流 於 11-7-2019 19:59 發表

去側漁涌買呢隻一定得

?_nc_cat=102&_nc_oc=AQm4ZoCpW27gyW8eLKfSaVJwiOJmau4ivLpvSnOAu9PxOl9r4AUuXHy ...
May I ask you to check pm! Thank you!

小弟都入咗左支g3 想問下有冇師兄知道LCT 伸縮托裝唔裝到落去?邊度有得買隻v3飛機?

新造型的G3...後準星差小小就頂住個鏡Mount...星期一買紅㸃鏡試第二個造型...

附件

12-7-2019 17:57

引用:
原帖由 七點六二 於 12-7-2019 17:57 發表
新造型的G3...後準星差小小就頂住個鏡Mount...星期一買紅㸃鏡試第二個造型...
師兄買左WE 果支

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 12-7-2019 19:03 發表

師兄買左WE 果支
Yes...

發新話題