發新話題

Gen4 GLOCK 17迷版鋼滑架開箱

G42 我嫌佢插匣唔順,一插匣時,grip 裡面一定好似有野頂一頂咁。

想問下有冇師兄知道迷版 G17 同 G42 有咩內管啱佢呢 ? 出俾馬記果D得唔得呢 ?

G17可以裝PDI,至少我裝過Raven 6.01。
引用:
原帖由 walther 於 1-11-2017 21:50 發表
想問下有冇師兄知道迷版 G17 同 G42 有咩內管啱佢呢 ? 出俾馬記果D得唔得呢 ?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 walther 於 1-11-2017 21:50 發表
基本上所有馬記G17用內管, 迷17都啱用
至於G42係特別長度, 好似吾覺有特登出畀佢用的內管, 其實G42咁短管, 就算畀你用到6.01管, 相信吾會有太大效果提升

事實上,我支Marui USP Compact 裝咗PDI 6.01都冇乜作為....何況G42?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 walther 於 1-11-2017 01:32 發表
今晚行過槍街,本來想去睇下枝迷版 G17, 點知見到呢枝迷版, 六舊幾水,最細既 Glock,full marking,二話不說就敗咗了
配埋鋼SLIDE仲正

引用:
原帖由 walther 於 1-11-2017 10:36 發表

幾間舖都有,老細話呢水 full marking 係最後,因為拉神問題, 擺出嚟果枝D marking 全部用膠紙遮著嗮,好鬼鼠,我係響齋崎啱士買
老細係無吹水..

自從VFC簽咗GLOCK LICENSE, 謎版一定唔會再搞, 無必要亦費時得罪GLOCK
但LICENSE槍, 我見過版, 有玩具MARKING..  所以. 有乜GLOCK 謎版真係好收齊佢, 好快絕種

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-11-2017 22:56 發表

老細係無吹水..

自從VFC簽咗GLOCK LICENSE, 謎版一定唔會再搞, 無必要亦費時得罪GLOCK
但LICENSE槍, 我見過版, 有玩具MARKING..  所以. 有乜GLOCK 謎版真係好收齊佢, 好快絕種
仲等緊迷GEN4 19...睇怕都冇望

引用:
原帖由 walther 於 1-11-2017 10:36 發表

幾間舖都有,老細話呢水 full marking 係最後,因為拉神問題, 擺出嚟果枝D marking 全部用膠紙遮著嗮,好鬼鼠,我係響齋崎啱士買
請問覺唔覺有無g18賣

睇黎要買定啲野看門口

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-11-2017 22:56 發表

自從VFC簽咗GLOCK LICENSE, 謎版一定唔會再搞,...
咁姐係佢可以用 VFC 品牌繼續出 full marking Glock ?

引用:
原帖由 walther 於 2-11-2017 06:06 發表

咁姐係佢可以用 VFC 品牌繼續出 full marking Glock ?
睇下呢個license版, 果段白字真係... 同埋明明條slide係Austra slide, 但膠身唔係made in Austria marking
你話死唔死

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=185197414859566

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-11-2017 11:01 發表

睇下呢個license版, 果段白字真係... 同埋明明條slide係Austra slide, 但膠身唔係made in Austria marking
你話死唔死 ...
咁既 marking 愛嚟托咩

引用:
原帖由 JBL 於 2-11-2017 11:05 發表

刻印並不完整,槍身會攺咗字刻上乜乜授權拉臣咁......
咁..迷版槍..即係仲有生存空間. Thx for sharing.

發新話題