發新話題

Gen4 GLOCK 17迷版鋼滑架開箱

引用:
原帖由 walther 於 2-11-2017 14:40 發表

幼字係謎版,粗字係鋼版 ? 枝槍有 full auto 嗎 ? 網上睇到有D有, 有D冇
鋁G19 係有AUTO 鋼19無 但有無故連發問題, 要換件解決
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 6&highlight=G19

迷版真心冇得輸...可惜等唔到佢支GEN4 19 0既出現

扮下真鐵咁擺

近照兩張

我又po下舊相先,不過只係cheap cheap鋁版

請教各位ching, vfc glock可以改用馬記飛機及飛機座嗎?謝謝

引用:
原帖由 hykenny 於 2-11-2017 23:53 發表
請教各位ching, vfc glock可以改用馬記飛機及飛機座嗎?謝謝
馬記D有咩好呢 ?

引用:
原帖由 walther 於 3-11-2017 08:11 發表

馬記D有咩好呢 ?
穩定啲,實淨啲,同可以換sight

引用:
原帖由 hykenny 於 3-11-2017 09:03 發表

原來 VFC D 嘢唔 come 架 ? 死, 最近入咗幾枝添 .

外國槍友的真鐵及迷版對比
採吋可以話十分準確

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 3-11-2017 09:02 發表

不可以
thanks

想問下 KJW ,馬記,同 VFC 既 Glock 係後座力方面點比呢 ?

引用:
原帖由 hykenny 於 3-11-2017 09:03 發表

補充一下
兩邊牌子都可以換sight
馬記只可用玩具馬記sight
謎版係用真數, 即係可用真品sight 或 仿真品sight

馬記個西好似係收螺絲, 但 VFC 個西係好似真鐵咁攝落條魚尾筍度,攝得幾 fit, 可以調教,同真鐵一模一樣, 分別只係唔需要用真鐵果D工具

發新話題