27 12
發新話題

Gen4 GLOCK 17迷版鋼滑架開箱

正! 請問下身同彈匣係邊間廠嘅呢?

引用:
原帖由 JBL 於 30-10-2017 14:30 發表

係vfc迷版,成支連埋鋁滑架既...
呢枝嘢係咪已經冇出 ? 周圍都唔見有貨.

本帖最近評分記錄
  • jacko 威望 -5 icon post 30-10-2017 18:02

鋼滑架同原裝鋁滑架嘅刻字有冇分別呢?

引用:
原帖由 horenhim 於 30-10-2017 18:05 發表
marking好淺
會唔會真鐵都係咁?

二手區有師兄放緊 ......

無知一問 : "迷版"係咩意思 ? 點"迷"法呢 ? 其實係"迷"定"謎" ?

今晚行過槍街,本來想去睇下枝迷版 G17, 點知見到呢枝迷版, 六舊幾水,最細既 Glock,full marking,二話不說就敗咗了

附件

G42 a.JPG (114.35 KB)

1-11-2017 01:50

G42 a.JPG

G42 b.JPG (119.07 KB)

G42 b.JPG

去睇下 KSC 台版就知咩叫淺

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-11-2017 10:27 發表
回35# walther C Hing
以今時今日,以呢個價錢,買到full marking的玩具槍.
真係超值.請問在何處有售呢? Thx for sharing.
幾間舖都有,老細話呢水 full marking 係最後,因為拉神問題, 擺出嚟果枝D marking 全部用膠紙遮著嗮,好鬼鼠,我係響齋崎啱士買

想問下有冇師兄知道迷版 G17 同 G42 有咩內管啱佢呢 ? 出俾馬記果D得唔得呢 ?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-11-2017 22:56 發表

自從VFC簽咗GLOCK LICENSE, 謎版一定唔會再搞,...
咁姐係佢可以用 VFC 品牌繼續出 full marking Glock ?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-11-2017 11:01 發表

睇下呢個license版, 果段白字真係... 同埋明明條slide係Austra slide, 但膠身唔係made in Austria marking
你話死唔死 ...
咁既 marking 愛嚟托咩

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-11-2017 11:50 發表
我都順便SHOW下支謎鋼19 雖然我覺得marking係太粗字, 但都好過淺睇唔到
真係無後悔上年跑過去長沙灣入貨
幼字係謎版,粗字係鋼版 ? 枝槍有 full auto 嗎 ? 網上睇到有D有, 有D冇

引用:
原帖由 hykenny 於 2-11-2017 23:53 發表
請教各位ching, vfc glock可以改用馬記飛機及飛機座嗎?謝謝
馬記D有咩好呢 ?

27 12
發新話題