發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

Marui本身有俾開HK 拉腎費,出一支416吹BB頂多都係重新設計個殼,而家都唔諗住造, so sad。
引用:
原帖由 Thanato.S 於 2-11-2017 22:26 發表

市場上既416 gbb 原裝冇一支打得

如果馬記出 DEVGRU CUSTOM HK416D

我諗收錢都收到手軟
究竟世界上還有神嗎?

點解唔出V10先
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Opica 於 2-11-2017 18:45 發表
會唔會係大日本主義施加壓力?不想俾非日本人搞89式。。。
Marui有出訓練槍比自衛隊, 可能轉換做商品的成本不高, 再加上山雞雷聲大雨點小順水推舟...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Opica 於 2-11-2017 22:13 發表
唔係,因為山雞年頭放出風聲後得到日本大量正評。。。我諗緊會唔會同呢個有關係。
就算大廠開發都要時間,再加上我真係唔相信山雞D野可以做得好過馬記
你見佢之前D glock 成槍個樣,仲話同馬記共同競爭

回覆 33# 的帖子

咁出gbb未有自衛隊訂單
咁老練都出啦反正遲早都要出,快手賺多啲好過

引用:
原帖由 業餘白老鼠 於 2-11-2017 17:12 發表

似呢個?
WOW!呢支正呀 等了好耐啦. Thx for sharing.

引用:
原帖由 阿堅 於 3-11-2017 10:23 發表

就算大廠開發都要時間,再加上我真係唔相信山雞D野可以做得好過馬記
添紅添綠都係國9...點搞呀
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:

<<重要聲明>>
各位親愛的朋友們:其實二,三天之前我們已經知道Marui 會在2018上旬出Type 89 GBB Rifle, 這二天很多朋友和業界的朋友已經來關心我,我們89 GBB之狀況或因為我們摸到大老虎屁股,而替我們擔心,多謝各位!
今次希望向大家公佈,我們的89 GBB仍然用心在造,但可能繼續延期到明年,不斷延後,甚至可能給Marui 更後才能推出市場,對期待此產品的各位,在此致萬二分歉意!
其實人生就是這樣,有好也有壞的,有起也有跌,本人第一支手拉和電動Rifles, 也是Marui的M16A1, 能和Marui 想到同一樣的產品,能嘗試以我們小公司和大公司Marui一起競爭,已經是小弟和小弟香港和台灣團隊之榮幸!
Phoneix
CEO Of Octagon Airsoft

一起競爭呀喂...支持!
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

除左支輪之外冇咩產品特別喜歡,但見馬記唔翻兜十次m4 沙色 cqb mk18 而直接出新金型,
都算值得欣賞,m4 碗飯都係炒左2 年...姐..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-11-2017 23:35 發表
M45a1有冇圖
Nova套野7k買唔起
真心唔明白點解果套野要賣7k
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:

其實會唔會一早就完成,而家供應完JDF先至出街外市場?

引用:
原帖由 2slow 於 3-11-2017 11:40 發表

上下身CNC鋁, 包外部鋼part(平時D kit 冇)
cerakote(雖然成本不會太高)...等等
你計返鋁kit+全鋼外件, 其實差不多

不如問點解爬爬高個套鋼kit咁貴
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 2slow 於 3-11-2017 11:40 發表

黑色果套5k
即係cerakote同'usmc'4隻字值2k
5k我覺得可以一戰 但7K不了

引用:
原帖由 horenhim 於 3-11-2017 11:53 發表

上下身CNC鋁, 包外部鋼part(平時D kit 冇)
cerakote(雖然成本不會太高)...等等
你計返鋁kit+全鋼外件, 其實差不多

不如問點解爬爬高個套鋼kit咁貴
14000 真係見人見志
Btw佢做100套賣晒有140萬 唔知當中成本多少呢
傳聞好似之後有m9a3

我就等馬記出 睇下急打有冇平價身
D零件橫掂都上左色 唔換鋼都得

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-11-2017 13:10 發表

14000 真係見人見志
Btw佢做100套賣晒有140萬 唔知當中成本多少呢
傳聞好似之後有m9a3

我就等馬記出 睇下急打有冇平價身
D零件橫掂都上左色 唔換鋼都得
吉打而家都玩些啦coat 可能有得合理地窮玩!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題