發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

以為Marui自出支M4A1 MWS之後會進取啲,出新款GBB Assault Rifle,結果翻兜M4款都翻兜咗兩次。希望中的HK 416系列仍然遙遙無期⋯⋯
究竟世界上還有神嗎?

MP5如果唔係鋼殼,用番鋁身,就一定會做厚啲,又係把鬼。
引用:
原帖由 selvaria 於 2-11-2017 20:39 發表
Mp5呢
究竟世界上還有神嗎?

Marui本身有俾開HK 拉腎費,出一支416吹BB頂多都係重新設計個殼,而家都唔諗住造, so sad。
引用:
原帖由 Thanato.S 於 2-11-2017 22:26 發表

市場上既416 gbb 原裝冇一支打得

如果馬記出 DEVGRU CUSTOM HK416D

我諗收錢都收到手軟
究竟世界上還有神嗎?

照兄之言,其實Marui根本不在乎潮流興乜,總之佢鍾意出乜就出乜。
引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 09:37 發表

據日本玩槍友人說Marui跟本對外界冬機呼阿忽,
看看個支新次元vsr10就知(老臣子idea)

(信不信由你)

所以山雞兄被追擊論個人覺得是不成立的
究竟世界上還有神嗎?

呢個差不多係公開的秘密....
但不知何時開始,Colt的M4做埋些啦曲㗎?
引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 11:16 發表

又多樣from日本友人的吹水野 (信不信由你)
M4 MWS 遲出貨的原因是因為些啦coat, 一搞就是遲半年
究竟世界上還有神嗎?

兄臺講緊Full CNC嗰套?
引用:
原帖由 marking 於 6-11-2017 20:54 發表

對比另一港廠的, 一條發黑鋼SLIDE加一條發黑鋼外管要賣 3500, 已經不算貴了.
究竟世界上還有神嗎?

根本係抵到爛喇!抄兩味!
Outdoor: Top gas
Indoor: 134A
引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-11-2017 22:22 發表

Off topic

聽你咁講一講, 我突然覺得支 tm m4 gbb 好抵玩o黍
究竟世界上還有神嗎?

又翻炒?唔好喇啩!
引用:
原帖由 pmcoperator 於 7-11-2017 21:44 發表
我有預感下年marui會公佈沙色417次世代,16吋短骨
究竟世界上還有神嗎?

發新話題