發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

引用:
原帖由 type38 於 2-11-2017 20:27 發表
好進取,繼方仗sig553同WE G3 馬記又出新gbb 但希望唔係次世代
要416果d, WE同VFC都有選擇  
相反89式都係第一次  都會有市場 至少我會衝
市場上既416 gbb 原裝冇一支打得

如果馬記出 DEVGRU CUSTOM HK416D

我諗收錢都收到手軟

引用:
原帖由 queen 於 5-11-2017 02:14 發表
馬記近年的真。重點產品通常都係臨出前半年至三個月先正式公佈(AA12就係最佳例子), 等班港台商想抄都抄唔砌, 而D常見的有辨灰色槍反而要等357年先有可能出到....

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時 ...
其實馬記唔出 416 系列先係正路
出左你班友仲邊會買 M4
所以 M4 款 先出左沙色
再出 D M16 個到
過多 10年 先出 416 都未遲

引用:
原帖由 tinyau1134 於 11-11-2017 10:37 發表
http://news.militaryblog.jp/web/ ... Marui-Festival.html
如果under 4000真係必買

左右兩邊換彈匣
我呢d左手渣槍既人真係感動到呢

真正直接落場
骨都唔洗換

好彩忍到手冇買M4CQBR等買416
而家竟然等到呢把

引用:
原帖由 Dave 於 11-11-2017 17:48 發表

話分兩頭,呢支地鐵十六好似冇寫C9 曲表面處理
師奶曲對我黎講可有可無
支槍外表做到幾真都只係一支玩具槍
最重要係性能
再真既玩具都依然只係玩具

引用:
原帖由 Kwind 於 11-11-2017 18:27 發表

M16VN +短匣
出得短匣一定係for m16了

有冇日文高手知道支MTR幾時出
實在太期待

引用:
原帖由 gainax 於 13-11-2017 01:04 發表
yes gbb成槍得b0mber出過,應該得好少可能10至30支當年我買m727都要訂先有
不過近年有港製做cnc 7075鋁身可以自己散砌, 外觀簡到件靚既話係比派好, 好似有wa系統同方仗, 上年問過仲有貨不過我對c7 upper一般喜好冇買 ...
馬記再真都會多行japan字
到時死真派又會煩
我曾經都係一個死真派
但過左幾時後睇番
It's just a toy gun. Shoots nothing but bb only.

2 個讚好! TOP

發新話題