27 12
發新話題

頂歯cut 5隻 要用咩野彈弓先有番爽一面~

頂歯cut 5隻 要用咩野彈弓先有番爽一面~

用mp5缸
用PGC怪怪單向拍頭

頂歯cut 5隻 要用咩野彈弓先有番爽一面~~

做乜cut5隻錦多ar ??
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

你還是放棄吧

引用:
原帖由 keane 於 11-1-2008 20:10 發表
你還是放棄吧
對...........
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

pdi 150% 試下, 唔得既話170% 應該得

咁打法...咩波箱都爆 ~

引用:
原帖由 odyssey2007 於 11-1-2008 20:41 發表
pdi 150% 試下, 唔得既話170% 應該得
唔好亂錦up ar唔該....

如果有無限金錢, 無限時間, 值得鼓勵一試

萬一成功左, 如果打鏈甲, 一場 GAME 請準備 20 隻 好順的 MP5 彈甲

如果無咁多彈甲, 就練一練 ( 快頻上鏈手 )

引用:
原帖由 keane 於 11-1-2008 21:31 發表
如果有無限金錢, 無限時間, 值得鼓勵一試
支槍無限復活...死完又整好, 整好又死...

150% 先=~m110 左右, 點會快死...係死都係死改m120 唔cut 齒o個o的先la
而且, 打原裝marui 咪一樣會死, 死左又咪要整, 又咪係無限復活, 除非你o的槍一死就直接唔要ge
改得快頻/大力就預左要勤保養ga la

引用:
原帖由 odyssey2007 於 12-1-2008 18:09 發表
150% 先=~m110 左右, 點會快死...係死都係死改m120 唔cut 齒o個o的先la
而且, 打原裝marui 咪一樣會死, 死左又咪要整, 又咪係無限復活, 除非你o的槍一死就直接唔要ge
改得快頻/大力就預左要勤保養ga la
之前cut 3格 M100有2面

琴日用完m140 仲係一面冇  但係死死地 唔知係冇電定點m150我怕出事

其實我想知今係咪正常 cut5格得番今 定係漏氣..

如keane兄話: 你放棄把啦
邊有人用m140 cut 5格為jor就一面/2面力gar?
錦不如直接用m100 ?
如我所講. 快頻要睇好多野. 你個setting欠缺既就係電壓.

m140wor...正常黎講底邊/罐邊都黎緊law wor.
你繼續用落去....真係要無限金錢先救到你

同埋cut齒主要係為jor防止天梯撞到定齒, 唔係為jor天梯行小d格數=射快d而cut
唔好走火入魔啦...同睇多d基本野,明白個原理先啦 !

唔好比我估中, 你果支係 MP5K 啊   

仲要無加長內槍管, 兼漏氣 .

就算係正常 MP5 長度, 都會比正常預計的力度差 D ...  (管短)

引用:
原帖由 keane 於 13-1-2008 01:45 發表
唔好比我估中, 你果支係 MP5K 啊   

仲要無加長內槍管, 兼漏氣 .

就算係正常 MP5 長度, 都會比正常預計的力度差 D ...  (管短)
佢個支係mp5K管長既M4 ...哎...

引用:
原帖由 hwtang 於 13-1-2008 01:47 發表

佢個支係mp5K管長既M4 ...哎...
唔明 ...

27 12
發新話題