發新話題

[others] 紅氣係咪真係咁勁 ?

引用:
原帖由 Tango1997 於 18-11-2017 16:48 發表

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 7565&highlight=
睇左t兄篇野10頁
我一直有個疑問 rwa氣係600ml we新氣大樽d(1x,2x,3x,4x果d)係1100ml
咁係唔係即係we叉到更多匣?

而同rwa氣既size 都有d係1100ml 係咪即係rwa係冇咁滿?

我搵緊一隻比較抵玩既氣平時自high用 rwa 差不多50蚊先得600ml 而we 45蚊就有1100ml
數字上we好似抵玩d

引用:
原帖由 walther 於 18-11-2017 18:39 發表
我們氣係咪仲係以前咁超多油?
睇t兄個post 數碼迷彩裝已經唔算多油
依家果d 就咁用都幾得 用3x blowback明顯勁左 鑄件slide我唔夠膽用

引用:
原帖由 no-name 於 20-11-2017 11:58 發表

恐龍自己寫的,反而白色我冇試過
https://www.puffdino.com/en/prod ... rup-14KG/e0104.html

X3 X4 我都買左,多謝師兄先~ 但我鋁身 only,就係聽人吹到好勁所以冇用,聽你咁講反而 ...
鑄鋁slide真係要戴左mask先好打
3x blowback已經有明顯分別 無記錯樽身標住唔建議手槍用
我諗佢意思係唔建議原廠we手槍用

引用:
原帖由 no-name 於 21-11-2017 13:24 發表

我們氣 D Warning 梗係標返比我們 D 槍睇 XDD

BTW X4 睇落最多都係 16kg,今日凍左好多,可能都唔夠 3x 度 topgas 大力,今晚返去帽屎試下先
我都想買枝3x比枝鋼hk45ct用
2x好似唔係好發揮到 但聽講hk45ct個鎚唔夠力

但we係大樽d會唔會抵d呢?
唔知2x打出黎會唔會直頭同紅娘一樣

引用:
原帖由 no-name 於 26-11-2017 21:29 發表

去生根見好似得單支買,45 55 65
同紅娘比樽高度一樣但肥D, 用磅磅紅娘 400g, x34 都係 500g
如果用ml黎計 紅娘標600ml we 2x標1100ml
如果we 2x打出黎同紅娘條curve 差唔多 咁應該係we抵玩了

發新話題