發新話題

John Wick 2 G34 SAT TTI Steel Slide

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2017 14:38 發表
其實g17/18飛機夠唔夠力推鋼架呢?
玩過一枝鋼架係好正 但就覺得唔係枝枝都夠力推
18我都想知...18未試過鋼SLIDE

就算單發OK...唔知連發會唔會好快腳軟

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-11-2017 12:18 發表
搵咗TTI G34咁耐, 終於完夢, 或者之前miss咗NOVA支鋁版係好事, 而家居然SAT出鋼版,
執順後表現滿意, 都幾CHOK下, 仲好錘手

最後, 淨係要內臟, 淨底呢D真係有點浪費
我GLOCK & 1911 都全散砌左好耐

買原裝槍殺肉真係好多野剩左出黎...掉又唔係...二手區又麻煩

索性成支散砌算數

引用:
原帖由 NCP013 於 27-11-2017 17:34 發表

1911 都全散砌方面, 穿過HAMMER 同SEAR 果兩條通仔,好似冇散賣
HAMMER SEAR??

呢2條PIN??

其實係有D鋪有MARUI / KJ /WE 等等既原廠件買

基本上只要買一兩粒原廠件就可以散砌支槍出黎...唔需要一定買成支全新殺肉

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2017 19:09 發表
Marui G18上身淨換鋼架鋼管真係有點吃力,
唔倒錢落去的話用WE算數
屋企支馬記18C用緊鋁SLIDE...一直諗緊轉唔轉鋼

LOVE兄咁講我可以慳返了

引用:
原帖由 borbor 於 27-11-2017 17:59 發表
本人有改鋼18 覺得鋼slide  觀賞多過實用
18C就係要爽...如果觀賞多過實用...咁用返鋁算了

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-11-2017 16:22 發表
唯一我想問係, 呢條SLIDE點保養防鏽好..??

成支上油, 咁D啞黑位咪變咗 立立玲?
其實冇刮花表面應該冇咁易生鏽

引用:
原帖由 NCP013 於 28-11-2017 02:44 發表

0吾係呢兩支,而係比佢地穿過果兩支套通
https://www.wgcshop.com/products ... =&view_choice=a

https://www.wgcshop.com/products ... =&view_choice=a

呢兩支??

加埋個匣底靚仔晒

發新話題