發新話題

John Wick 2 G34 SAT TTI Steel Slide

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 30-11-2017 22:44 發表

咁即係我呢條, 因為係打咗好細的網格, 不過鋼SLIDE都無第二間出, 算啦
我見珍品LOGO中間應該係細碎的粒粒咁

TTI G34 鋼SLIDE 已有3間出了, 香港一間, 台灣二間.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 30-11-2017 23:10 發表

咁而家仲有邊間賣緊??  如有相可比較下都好WOR
3間都在賣,
SXT, 模X工坊, NXVA.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-12-2017 12:21 發表

照計唔會磨砂銀掛, TTI無出過銀管, 電影燈光問題, 有時都好難睇到佢真正係乜嘢色
JW 2 版是銀管應是參考以下這照片做出, 也只有這支頂上才有白LOGO, 應是廣告用, 其它的金管版未見有白LOGO.

附件

1-12-2017 13:42

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-12-2017 12:18 發表

咁快賣咗... 呢期TTI 真係紅..  

唯有NOVA或要等下星期JK有冇返埋mag extension, 應該唔會絕版的, 係等下水生產期
不過NOVA無功能, 兼無叉氣孔, 要拆出來先可叉氣, 疑真觀常用途多於落場實用性, 這要考 ...
裝那東西應是要仿真度, 如容許有失真氣孔, 而又要長匣, 我會選擇PRO-WXN匣, 再去刻白底LOGO, 又平又輕.

發新話題