發新話題

[others] STEN衝鋒槍GBB

好想知佢點克服橫插gbb匣既問題

引用:
原帖由 Jonny.R 於 28-8-2018 13:47 發表
識就真係比佢笑 ,唔識就真係比佢嚇死
不如問埋點解冇位加魚骨  

btw, 好想Northeast 下一支出會Sterling
我都係鍾意sterling多d

引用:
原帖由 sam524 於 28-8-2018 15:18 發表
基本上二戰時期無邊支smg係造工靚
大部份都係資源緊張 又趕之下造 平係好重要嘅因素
Thompson係早期槍 後尾嫌貴 整左支M3
M3都嫌唔夠平 要整支M3A1改走埋個handle
喱支sten 仲hea過支M3 你仲expect d咩

...
Thompson 早期版好貴 夠買架車

引用:
原帖由 48191 於 3-1-2019 13:52 發表
咁平!?
當時既十蚊美金應該唔少錢了
但總比m1928平
早期m1928夠買架車

引用:
原帖由 pmcoperator 於 3-1-2019 17:24 發表
第二水都唔知有無機會買到,呢把野好似VIP exclusive咁
開左模 應該都唔會造咁少掛
除非佢條數好鑊

引用:
原帖由 F.B.I. 於 4-1-2019 07:54 發表
http://www.papagoarms.com.tw/Col ... tectCookieSupport=1

係可以較無彈不擊發
個原理係好似vfc mp5咁?
用follower頂住佢?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 4-1-2019 14:18 發表

真正既hammer 應該係條bolt carrier
Open bolt結構好似簡單d 有機會搵枝m1a1玩下先

引用:
原帖由 PMX 於 4-1-2019 21:53 發表

無錯,follower 有兩個洞,跟一條細圓pin 比你攝上下,較 follower 位置,較落一格follower 頂到頂,"" 住飛機頭出氣口。所以份 bolt 會回唔哂位,情況類似 Ksc m11 同 VFC mp5,長遠飛機唔知會唔會收工.... ...
加組野落去好大工程
加油

發新話題