發新話題

[others] lone survivor絕地孤軍mk12mod1

我古怪d 打算用we改
已經係二手市場執左套vfc骨
管會用we m16管改
但火帽同silencer未諗好用z parts定vfc
Vfc好似有人話做錯?

引用:
原帖由 gainax 於 17-1-2018 08:40 發表
鍛身支煲比普通版重左切氣位又加長左,睇紅狗條片其實感覺冇普通版FULL咁爽快,
V記15版個人使用經驗都係唔太準,有補品成份HOPUP組連內管改左佢就OK,一支GBBR有冇小毛病個人會FULL返佢過萬飛先清楚 15版當時我為左 ...
110正啊
Vfc ar系列出左咁多版 都打得下
但我有過一枝2015年mk18 hop up係怪怪地
唔知依家d hop up set有冇改善到

引用:
原帖由 bennytsang16 於 17-1-2018 17:06 發表
分享小弟枝 Bomber (G&P/WA) Prime 身 MK12 Mod1,特色係配上軍規較常見的 M16A1 下身、full marking 骨、鋼外管;最難搵的其實是 ARMS #22-H High 真品鏡 mount。

copy都難 我搵左好耐先有一對

引用:
原帖由 gainax 於 17-1-2018 20:12 發表

豬p個份m16a4 kit可以改到好爽冬天一雞清無問題,但最大問題係佢支亞鉛煲易爆改鋼又貴唔化算,同埋隻抄wa gi夾幾倒胃口整又煩 不過pgz就出新gi夾唔知氣化有冇顯著提升,有就有得諗
如果好龜毛既話 wa系統身做短左...

引用:
原帖由 gainax 於 17-1-2018 23:24 發表
貪平先玩豬p唯有將就下  , 豬p平價系列改款又改貴料不如直接玩v記現成抵d外觀又好, v記只要改到方仗夾氣化會有唔少提升,搏到就變摩托
v記我最擔心都係個hop up 好易炒飛機
黎緊等佢枝m110做marksman rifle 如果炒飛機就真係乜都假

同埋如果有要求的話 v記有鍛身
但我都係古老石山 玩我們  最近買左隻迷馬仔身
上骨係真數20mm 終於可以裝到arms mount

引用:
原帖由 0050100 於 18-1-2018 23:57 發表

師兄唔好意思,20mm係度邊道????
oh sor 應該係講Picatinny rail
平時成日當左係20mm

發新話題