68 12345
發新話題

[認真] 「十八樓」又搬

「十八樓」又搬

剛剛在 facebook 看到,「十八樓」又搬,今次唔知又搬去邊……

苟延殘喘...

先唔論staff 服務態度。

淨係講call 貨至pick up 要等一星期 ( working days 唔計星期六日 ) 已經無補充。

執左門市將舊錢update website 再整多d discount 好過。

趁而家eh 個網弱化狀態,此刻不攻更待何時呢...

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

自從佢搬去「十八樓」之後,雖然只係遠離槍街少少,但因為「唔就腳」,小弟都少左去睇野買野。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 22-1-2018 11:24 發表
自從佢搬去「十八樓」之後,雖然只係遠離槍街少少,但因為「唔就腳」,小弟都少左去睇野買野。
去過兩次PICK UP... 一次上到去問我ORDER # ,想開網睇,果度黑洞來完全收不到信號,
問比電話號碼得唔得,唔得,一定要ORDER # ,講ITEM 名同FACEBK 名得唔得,唔得一定要ORDER #
結果標童標左勁耐先LOAD 到出來。

第二次,網上ORDER 一條電池打算下星期日用 ( 已提早一星期ORDER ),
等左3 日冇CALL,問,回覆:7 天工作天,等到第七天剛剛好是星期六日唔計數,
再下星期一先叫我PICK UP,前後等了10.5 天,星期五ORDER ,之後 六日 -> 123456日 -> 星期一CALL 你。
最後我去左北極工幹冇去拎,比人BLACKLIST 左禁止網上ORDER,真係非常之可惜+痛心疾首。

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 22-1-2018 11:43 發表

去過兩次PICK UP... 一次上到去問我ORDER # ,想開網睇,果度黑洞來完全收不到信號,
問比電話號碼得唔得,唔得,一定要ORDER # ,講ITEM 名同FACEBK 名得唔得,唔得一定要ORDER #
結果標童標左勁耐先LOAD 到 ...
呢啲服務態度! 自已趕客走! Blacklist客人都要睇睇什麼原因! 好快玩完!

搬返去拍俗就好啦
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 22-1-2018 11:54 發表
搬返去拍俗就好啦
呢個真,不過都要睇D STAFF,
當年去柏乳都見過成班友係度玩啤牌... 定其他CARD GAME...圍埋 6, 7 人,
呢個情景我當年做采購時係倉見過... 但唔好意思佢係SHOWROOM,隨時有客上黎的。
你督下手機甚至耳筒打機都可以理解,圍埋玩牌...咩事呀....

引用:
原帖由 rho837 於 22-1-2018 11:52 發表

呢啲服務態度! 自已趕客走! Blacklist客人都要睇睇什麼原因! 好快玩完!
直接去網購ONLINE 比錢等寄速遞是OK,
係唔準再係FB CALL 貨去PICK UP 姐。
不過話哂都做過兩三年會員 ( 每年購買3000 HKD 以上先可以做 )

當年柏乳FB / 網頁 CALL 貨自取真是慢極都 3 日就有。
雖然慢過哂所有網購,但叫出去MK 拎埋唔費事,
而家...打官腔話 7 天...星期六日不計算啊亲...請耐心等待云云。

真係唔知佢係客定我係客...

佢啲營業手法,想食大茶飯,不願招呼魚毛蟹仔..........

自從搬左之後都少左好多上去 XD
真心唔就腳又冇咩野一定要係佢度買

搬左之後未去過,買野都網上買,無乜問題
佢好在paypal 計番7.7x 平過其他網店

Byw,  e記個網宜家甚少更新,新貨/返貨都無乜,係咪打算唔再做網店?

引用:
原帖由 ayaka 於 22-1-2018 13:00 發表
Byw,  e記個網宜家甚少更新,新貨/返貨都無乜,係咪打算唔再做網店?
我覺得係網頁更新失敗
自從更新完之後個網差左好多 又慢左

引用:
原帖由 Dave 於 22-1-2018 11:10 發表
苟延殘喘...

先唔論staff 服務態度。

淨係講call 貨至pick up 要等一星期 ( working days 唔計星期六日 ) 已經無補充。

執左門市將舊錢update website 再整多d discount 好過。

趁而家eh 個網弱化狀態, ...
講開EH個網,真係做多錯多....只能說現在EH個網我係無興趣去睇....
但去EH好重要一樣野....就係要上網睇左有無先....即係個答案係EH都唔洗再去....講完

每次都要FB 訂都算

fb 已讀不回, 買條毛? 有財神行過都即閃啦
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

68 12345
發新話題